Μίνι επιτυχημένη διανομή του ΚΕΣΟ

Διανομή εξπρές πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ. Πρόκειται για τη δεύτερη διανομή από την αρχή του έτους και την τρίτη μεταξύ του διαστήματος από τα Χριστούγεννα έως σήμερα. Έχοντας πολλαπλές ευλογίες από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο και Πρόεδρο του ΚΕΣΟ κ.κ. Ιερώνυμο, τον Πανιερώτατο Αναπληρωτή Πρόεδρο του Ιδρύματος & Γεν. διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας κ. Αγαθάγγελο, αλλά και τον Πανοσιολογιώτατο  Αρχιμανδρίτη και Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Βαρνάβα.

 Ωφελήθηκαν 120 οικογένειες που έχουν πολύ μικρά παιδιά. Η διανομή συμπεριελάμβανε είδη τροφίμων όπως γάλα, σοκολατοειδή και snaks από την «Τράπεζα Τροφίμων», μωρομάντηλα και πάνες από την ΜΕΓΑ Α.Ε, ζυμαρικά από το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη, ψωμί του τοστ από την Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε.

   Όλοι οι ωφελούμενοι με ένα στόμα μας ευχαρίστησαν «γιατί τους καταλαβαίνουμε» σε χρόνους που για αρκετές οικογένειες από αυτές, το σουπερ μάρκετ γίνεται απαγορευτικό λόγω της ακρίβειας.

    Η διανομή σημείωσε απόλυτη επιτυχία στο 98%, παρά τον τσουχτερό βοριά, που από σήμερα το πρωί έδειξε τις άγριες διαθέσεις του

   Το περίσσευμα από το γάλα χορηγήθηκε για το φιλόπτωχο συσσίτιο του Αγίου Νικολάου Αχαρνών και στο δραστήριο εφημέριο του πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Παπανδρέου.