Κοσμοσυρροή στα νότια στη πίτα του Τάκη Θεοδωρικάκου

Χιλιάδες  ψηφοφόροι, εκατοντάδες συνεργάτες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη  και την Τοπική Αυτοδιοίκηση,  αλλά και φίλοι, ανταποκρίθηκαν το βράδυ της  Δευτέρας (23/1) στο κάλεσμα   του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου  με σκοπό  την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου.

    Η εκδήλωση,  αποτέλεσε και την «επίσημη εκκίνηση» της προεκλογικής του διαδικασίας, πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις του GOLF Γλυφάδας όπου σημειώθηκε το αδιαχώρητο στους χώρους του πάρκινγκ.

        Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί υπουργοί. Κάποιοι από αυτούς ήταν: ο Κωστής Χατζηδάκης, η Μαρία Συρεγγέλα, ο Γιώργος Κώτσηρας,  η παλαίμαχη της πολιτικής πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη- Πετραλιά, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθ. Μπούρας  πολλοί βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και πολλοί άλλοι. Μεταξύ αυτών και ο «Βενιαμίν» της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνόντος κόμματος Ευάγγελος Λιάκος. Εκ μέρους του ΚΕΣΟ  παραβρέθηκαν η Διευθύντρια κα Μαίρη Πίνη και το μέλος του ΔΣ Σοφία Κώνστα – Πέππα