Εκπρόσωποι του ΚΕΣΟ σε εκδήλωση της Φωτεινής Βρύνα και στη κοπή της πίτας του Βασίλη Σπανάκη

Μια πολύ  ενδιαφέρουσα εκδήλωση  με σκοπό την ενημέρωση, διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής (15/1) η κα Φωτεινή Βρύνα Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών Παράρτημα Αγίας Παρασκευής Χαλανδρίου & Επιστημονική υπεύθυνη της Παναθηναϊκής, πρώην Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας   και νυν  Αναπλ. Διοικητής του «Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Βαρβάρα»

 Η συζήτηση είχε θέμα:  «Το νέο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα. Νέα δεδομένα, προκλήσεις και προοπτικές» και πολύ σημαντικούς Ομιλητές,  όπως οι:

Αλέξης Μητρόπουλος: Καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚ

Hλίας Ηλιόπουλος: Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων, αλλά και την ίδια την διοργανώτρια.

    Η εκδήλωση σημείωσε απόλυτη επιτυχία και ο καταιγισμός των ερωτήσεων προς τους ομιλητές κράτησε μέχρι στις 14.00. Για μια ακόμα φορά η Φωτεινή Βρύνα φίλη και συμπαραστάτης του ΚΕΣΟ  και ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος Ηλίας Ηλιόπουλος απέδειξαν πόσο κοντά είναι στα προβλήματα των πολιτών, στη συνταξιοδότηση των γυναικών, στην διαχείριση των πλασματικών ετών σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, στη συνταξιοδότηση των γυναικών σε χηρεία, καθώς και όλα εκείνα τα ζητήματα, που απασχολούν την Ελληνική Οικογένεια. Μάλιστα η διοργανώτρια μερίμνησε ώστε να υπάρχει στην εκδήλωση μεταφράστρια  της νοηματικής γλώσσας για τους κωφαλάλους.

   Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων συμμετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής Χάρης Ρώμας. Εκ μέρους του ΚΕΣΟ συμμετείχαν το μέλος του ΔΣ Σοφία Κώνστα -Πέππα  και η Διευθύντρια του Μαίρη Πίνη.

       Οι ίδιες, λίγο νωρίτερα έκαναν ένα πέρασμα από  το  Ξενοδοχείο Grand Hyatt, όπου ο άλλος φίλος του φορέα μας, Βουλευτής(ΝΔ)  Νοτίου Τομέα Αθηνών  Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης έκοψε την  παραδοσιακή Πρωτοχρονιάτικη  Πίτα  του Πολιτικού του Γραφείου, μέσα σε μια λαοθάλασσα φίλων και ψηφοφόρων έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο του και τα δυο του παιδιά.