ΚΕΣΟ-ΤΕΒΑ: Τέσσερεις απλές πράξεις ουσιαστικής αρωγής για τον συνάνθρωπο

Είναι γεγονός ότι όταν ένας άνθρωπος, που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες προστρέχει στο ΚΕΣΟ  για βοήθεια, εμείς τον αγαλλιάζουμε και προσπαθούμε να σταθούμε αρωγοί. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι για δεύτερη χρονιά συμμετέχουμε στα συνοδευτικά μέτρα του ΤΕΒΑ που υλοποιούμε σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Μέσω αυτού, μας έρχονται συνάνθρωποι  με αιτήματα και εκτός σύμβασης  Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ και φυσικά προσπαθούμε να ανταποκριθούμε  όσο το δυνατόν καλλίτερα.

    Τις προηγούμενες ημέρες εξυπηρετήσαμε  τέσσερεις διαφορετικές περιπτώσεις. Μια μητέρα μονογονεϊκή που είχε ανάγκη παπούτσια για τον εαυτόν της, της οποίας και τα προσφέραμε.

       Έξι παιδιά, δυο διαφορετικών οικογενειών ωφελουμένων του ΤΕΒΑ, τα οποία στείλαμε να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα Μουσικής  και ένταξης στη Χορωδία, στο «Ωδείο ΦΟΡΜΙΞ». Για αυτό ευχαριστούμε για την προσφορά και την αποδοχή, τον φίλο και ιδρυτή του Ωδείου ΦΟΡΜΙΞ, που διαθέτει κρατική αναγνώριση και Πιστοποίηση, κ. Ηλία Τούντα – Ρεδιάδη που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κοινότητα, περισσότερο από μια εικοσαετία.

     Το τέταρτο περιστατικό αφορά τον κ. Π.Λ. επίσης ωφελούμενο του ΤΕΒΑ τον οποίο αποστείλαμε στο Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών Οπτομετρών κ. Στέλιο Μυλόβα για γυαλιά οράσεως. Ήταν τόσο πολύ μεγάλη η ικανοποίηση του, που απαίτησε να φωτογραφηθεί, ώστε να δημοσιοποιήσει το γεγονός, παρά την ενημέρωση, που του έγινε για τις δεσμεύσεις των προσωπικών δεδομένων.