ΠΡΟΣΩΠΑ της ΧΡΟΝΙΑΣ - Τιμή στη Διευθύντρια του ΚΕΣΟ για το Έργο της

Βράβευση πραγματοποιήθηκε την 30η Ιανουαρίου στον Ελληνικό Κόσμο.  Ήταν μια φανταστική εκδήλωση όπου Βραβεύτηκαν  τα Πρόσωπα της   χρονιάς.  Πρόκειται για ένα θεσμό, που έχει ξεκινήσει  εδώ και κάποια χρόνια η συντακτική ομάδα του  CNN.gr  

       Η συγκεκριμένη ομάδα παρακολουθώντας το αθόρυβο,  αλλά σημαντικό έργο του ΚΕΣΟ ενέταξε  την Διευθύντρια του κα Μαίρη Πίνη στα 10 ΠΡΟΣΩΠΑ της χρονιάς 2022, «για το κοινωνικό έργο που προσφέρει μέσα από τον φορέα ανιδιοτελώς στα πλαίσια του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης  αδιακρίτως σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες,  πέρα  χρώμα δέρματος και Θρησκευτικές πεποιθήσεις»

       Στην εκδήλωση , στο Ελληνικό Κόσμο βραβεύτηκαν τα πρόσωπα αναδρομικά  από το 2019-2023. Εν τω μέσω των παρουσιάσεων  των ΠΡΟΣΩΠΩΝ  της κάθε χρονιάς  πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις , όπου συμμετείχαν πολιτικοί, επιστήμονες, εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών.

    Την διοργάνωση είχαν το  CNN.gr   και η DPG Digital Media Group  ,με την χορηγία των Εταιρειών ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ και νερών ΒΙΚΟΣ

 Μετά την βράβευση η κα Πίνη ευχαρίστησε το CNN.gr   που την ανακάλυψε μαζί με το  πολύπλευρο έργο,  που γίνεται στο ΚΕΣΟ, δεδομένου ότι ο φορέας δεν διαθέτει brand name.

  -Ευχαρίστησε τον Μακαριώατο  Αρχιεπίσκοπο που από το 2011 της εμπιστεύτηκε την Διεύθυνση του ΚΕΣΟ.

   -Τα μέλη του ΔΣ και τους εργαζόμενους που δρούμε όλοι ως μια ομάδα δυνατή.    Προσφέροντας Κοινωνική-Ψυχολογική Στήριξη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, καθώς και  δεύτερες ευκαιρίες μέσα από τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων για Ενήλικες, όπως και  Επαγγελματικό Προσανατολισμό στα σχολεία, αλλά και  είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης  κάθε μήνα,  σε 800 συνανθρώπους μέσα  από το «Κοινωνικό μας Παντοπωλείο». Ένα «Κοινωνικό Παντοπωλείο» που στο ΚΕΣΟ ιδρύσαμε  μόνοι μας, χωρίς χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ  και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, όπως  έγινε με άλλα Κοινωνικά Παντοπωλεία ανά την Επικράτεια, που έκλεισαν μόλις σταμάτησε η χρηματοδότηση. 

Και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της ΙΑΑ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  γεμίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο!

      Ακόμα ευχαρίστησε τους συνεργάτες όπως είναι η     Πανελλήνια Ένωση Οπτικών Οπτομετρών(ΠΕΟΟ) και η “Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων” φορείς, που συνεργαζόμαστε μας από το 2018  επισκεπτόμενοι φυλακές και ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας.