Δυναμική Εκκίνηση του ΚΕΣΟ για το 2024

Με δυναμισμό και αγάπη ξεκίνησαν για το 2024 οι δράσεις του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας(ΚΕΣΟ) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τις ευλογιές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο κ. Ιερωνύμου, του Αναπληρωτή Προέδρου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου και του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ. Βαρνάβα.

   Σήμερα Πέμπτη σε 80 πολυμελείς οικογένειες πραγματοποιήθηκε μια μικρή διανομή ειδών διατροφής από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο της Οδού Αχαρνών. Δόθηκαν είδη διατροφής, από την Τράπεζα τροφίμων. Αυγά των πτηνοτροφείων «Intervaz Ν Βαζαίος», μωρομάντηλα της εταιρείας ΜΕΓΑ ΑΕ, πάνες και βρεφικό γάλα για μωρά, αλλά και ακράτειας. Τη διανομή ευλόγησε και επόπτευσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βλάχος μέλος του Δ.Σ που είναι επιφορτισμένο με την αρμοδιότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μάλιστα ευχήθηκε «το Παντοπωλείο μας να είναι πάντα γεμάτο με προϊόντα και οι καρδιές μας με αγάπη, ζεστασιά και αντοχές, ώστε να συμπαραστεκόμαστε στις αδύναμες οικογένειες και στους συνανθρώπους μας».

   Πολλοί γονείς που με τα παιδιά τους είχαν συμμετάσχει στη δράση του οπτομετρικού και ιατρικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στις 9/12 στα γραφεία του ΚΕ.Σ.Ο με την συνδρομή της Π.Ε.Ο.Ο και της Πανελλήνιας Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, μας ευχαρίστησαν για την συγκεκριμένη χορηγία μαζί με τους εταίρους μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τώρα με τα γυαλιά τα παιδιά διαβάζουν χωρίς πονοκεφάλους και είναι πιο συγκεντρωμένα στα μαθήματα τους»