Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοηθείας του ΚΕΣΟ στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας

Το ΚΕΣΟ δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορο στο ανθρώπινο δράμα που δημιουργήθηκε συνέπεια των σεισμών στη γειτονική Τουρκία.

      Έτσι συγκέντρωσε από δεύτερο χέρι, είδη ρουχισμού και κουβέρτες που τοποθετήθηκαν σε 16 κούτες. και αφού δεν μπορούσε να τα στείλει μέσω της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΜΚΕ επειδή δεν ήταν καινούργια, χρησιμοποιώντας ως κανάλι διαμεσολάβησης την Ακαδημία Εθελοντισμού HelpHellas και  στους συνεργάτες της Iasis Amke Athens, αποστείλαμε την ελάχιστη συμβολή μας σε βοήθεια για τους ορθοδόξους πληθυσμούς της Ν. Τουρκίας περιοχή της Μερσίνας,  στους 1200 κατοίκους της Αντιόχειας και της Συρίας.  

      Η βοήθεια του ΚΕΣΟ  μαζί με άλλο συγκεντρωμένο υλικό αναχωρεί σήμερα Τρίτη(7/3).

Ευχαριστούμε τον   Πρόεδρο της Ακαδημία Εθελοντισμού HelpHellas  κ. Γιώργο Γαμπιεράκη και την αντιπρόεδρο κα Αντιγόνη Ωραιοπούλου, αλλά και τον αντιπρόεδρο της Iasis Amke Athens κ. Νικό Μπαλτά   για τον συνολικό συντονισμό και την συνεργασία.

     Το ανθρωπιστικό υλικό της βοήθειας, προετοίμασαν εκ μέρους του ΚΕΣΟ οι Νίκος Σοφιανίδης και Κων. Σαλεβουράκης και το παρέδωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας(6/3) στο van της Iasis Amke Athens, ώστε να μεταφερθεί με την νταλίκα  μισθωμένη από την ΑΜΚΕ ΙΑSIS, στις προαναφερόμενες περιοχές