Στη Πίτα του ΕΣΕ

Πίτα έκοψε το βράδυ της Πέμπτης (12/1) το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων, στο Ξενοδοχείο “ΑΜΑΛΙΑ” με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού η εκδήλωση είχε να γίνει δυο χρόνια λόγο  COVID και συγκέντρωσε κοντά στις εκατό γυναίκες.

Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν δυο διακεκριμένες γυναίκες της Επιστημονικής, Πολιτικής και Κοινωνίας.  Πρόκειται για την Ακαδημαϊκό, Καθηγήτρια Νομικής ΕΚΠΑ,  τ. Πρόεδρο της Βουλής, Υπουργό & βουλευτή Άννα Ψαρούδα Μπενάκη και την Πρόεδρο του Δικτύου για την μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη τ. Ευρωπαία Επίτροπο, Υπουργό και Βουλευτή Άννα Διαμαντοπούλου

 Την βραδιά άνοιξε η  Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων(ΕΣΕ) Ειρήνη Πανταζή-Μελίστα, η οποία στη συνέχεια έκανε και τη βράβευση στις δυο τιμώμενες πολιτικούς.

Για το έργο και την προσωπικότητα της κας Ψαρούδα Μπενάκη μίλησε η κα Αδάμ, ενώ  την προσωπικότητα της Άννας Διαμαντοπούλου  παρουσίασε η φιλόλογος, ιστορικός και πρώην αντιπρόεδρος του  ΕΣΕ  Θεοδοσία Πενταρβάνη-Υφαντή.

   Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Δρ. κύριος  Γιώργος Δημόπουλος, ο  Αντιδήμαρχος Αθηναίων  κ. Ελευθέριος Σκιαδάς, η  σύμβουλος της υφυπουργού Υγείας κας Ζωή Ράπτη κα Ευγενία Παπαδοπούλου, που στην εκδήλωση εκπροσώπησε την κα υφυπουργό.

     Το ΚΕΣΟ εκπροσώπησαν η Γεν. Διευθύντρια του Μαίρη Πίνη και το μέλος του ΔΣ κα Σοφία Κώνστα-Πέππα.     Η βραδιά έκλεισε γλυκά με δείπνο και ζωντανή μουσική