Εξπρές διανομή πορτοκαλιών από το ΚΕΣΟ

Διανομή 1600 κιλών πορτοκαλιών, μοίρασε το ΚΕΣΟ σε συνεργασία με το μέλος του ΔΣ Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Αθηναγόρα Σουπουρτζή.   

      Η διανομή, έγινε το μεσημέρι της 23ης Δεκεμβρίου  όχι σε οικογένειες, αλλά σε τρία διαφορετικά ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

     Τα πορτοκάλια έφτασαν την 22α  Δεκεμβρίου στην Αθήνα από παραγωγό της Αργολίδας. Η άφιξη τους,  συνέπεσε,  με το κλείσιμο των εργασιών  του φορέα μας, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα. 

     Λόγο της  επείγουσας  διαχείρισης της προσφοράς, δεδομένου ότι τα πορτοκάλια ανήκουν στα ευπαθή προϊόντα, με πρωτοβουλία της Γεν. Διευθύντρια του ΚΕΣΟ και την συνεργασία του π. Αθηναγόρα προωθήθηκαν σε τρία Ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

      Πρόκειται για το Ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη»  πού  φιλοξενεί παιδιά με σύνδρομο Down,   στις πέντε δομές  φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων της ΑΜΚΕ της Εκκλησίας της Ελλάδος «Συνύπαρξις»  και μάλιστα μια εξ αυτών έχει έδρα τον Ασπρόπυργο, (που πολύ πρόσφατα(19/12) επισκέφτηκαν ο Μακαριώτατος και η ηγεσία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής) και η τρίτη δομή  που μοιράστηκαν τα πορτοκάλια ήταν το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο Αγίων Ασωμάτων   «Γαλήνη» ,  που  περιθάλπει αδύναμους συνανθρώπους μας και στο οποίο προΐσταται ο Αρχιμανδρίτης Π. Ιγνάτιος Μόσχος.

    Έτσι με μια καλή πράξη ακόμα  από το ΚΕΣΟ, πορευόμαστε προς τα Χριστούγεννα, εκπέμποντας μόνο αγάπη προς τον Συνάνθρωπο μας.

 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους