2017: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη διανομή ΚΕΣΟ

Μια ακόμη επιτυχημένη  και πολύ ουσιαστική διανομή  πραγματοποιήθηκε χθες μεθοδικά και αθόρυβα, χωρίς φιέστες και δημοσιότητα  από το «Κέντρο Στήριξης Οικογενείας(ΚΕΣΟ) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εν όψη των Χριστουγέννων σε 550 οικογένειες με εισόδημα κάτω των 12500 Ευρώ το χρόνο.

Πολλοί από τους  ωφελουμενους είχαν φτάσει στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ  -(όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή από πολύ νωρίς το πρωί).

Η βαριά και ασήκωτη σακούλα περιείχε είδη βασικής διατροφής σε μεγάλες ποσότητες που θα διαρκέσουν τουλάχιστον για δυο μήνες προς τις οικογένειες των ωφελούμενων, καθώς και κάποια καθαριστικά.                                                                                                                                                                          Τα τρόφιμα  προέρχονταν από χορηγίες. Κάποιοι εκ των μεγάλων χορηγών μας ήταν η «Εταιρεία Κοτόπουλα Ναυπάκτου –Κοντοχρήστος», η Αρτοποιεία Καραμαλέγος κ.αλ.

Εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παραβρέθηκε ο κ. Γιάννης Μίχος,

Η πιο μεγάλη ανταμοιβή  ήταν το ευχαριστώ που μας είπαν παιδιά που συνόδευαν τους γονείς τους, οι οποίοι μας επέτρεψαν να φωτογραφηθούμε μαζί τους

ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 1

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ 5

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ 4

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ 3

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ 2

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ 1

ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 5

ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 4

ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 2