Στη τελική ευθεία η εκκίνηση των εργαστηρίων Ο Αγιασμός ορίστηκε για την 29η Οκτωβρίου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η εκκίνηση για την νέα  ακαδημαϊκή χρονιά  των «Εργαστηρίων Δεξιοτήτων  Κ.Δ.Β.Μ -1» του ΚΕΣΟ. Ορίστηκε και η τελετή του Αγιασμού, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 6μμ   με πολύ περιορισμένο κόσμο λόγω των απαγορεύσεων του συνετισμού για τον Covid-19. Τον Αγιασμό θα τελέσει ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατος π. Βαρνάβας Θεοχάρης.

Την ίδια ημέρα θα απονεμηθούν τα πτυχία των Αγγλικών στους  επιτυχόντες & επιτυχούσες μαθητές και μαθήτριες του τμήματος των Αγγλικών, αλλά και στις απόφοιτες του τμήματος περιποίησης άκρων (μανικιούρ – πεντικιούρ, ονυχοπλαστικής & μακιγιάζ).

Ήδη ετοιμάζεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα, ώστε να μη χαθούν ώρες διδασκαλίας και τα μαθήματα να γίνονται εξ αποστάσεως (e learning), δεδομένου ότι τον χειμώνα που έρχεται δεν γνωριζουμε ποια θα είναι η εξέλιξη  με τον Covid-19. Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με τα Κέντρα Πιστοποίησης των γνώσεων των  «Εργαστηρίων Δεξιοτήτων  Κ.Δ.Β.Μ -1» του ΚΕΣΟ.

     Τέλος ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η διαδικασία των εγγραφών, μέχρι την ημέρα του αγιασμού, ώστε όσες και όσοι έχουν ξεκινήσει την διαδικασία της εγγραφής να την ολοκληρώσουν.