Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή(25/9) η διανομή τροφίμων

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή(25/9) η διανομή τροφίμων  και πρώτων υλών καθαρισμού και υγιεινής,  σε 300(τριακόσιες)  οικονομικά ευάλωτες    οικογένειες,  οι οποίες  είναι καταγεγραμμένες στο   ΚΕΣΟ και περιλαμβάνουν στους κόλπους τους μικρά παιδιά, ΑΜΕΑ ή  η μητέρα-αρχηγός της οικογενείας  είναι μακροχρόνια άνεργη  ή είναι θύμα ενδοοικογενείακης κακοποίησης.

    Η διανομή-προσφορά του το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) ξεκίνησε την Τρίτη(22/9) και  ολοκληρώθηκε την Παρασκευή(25/9),  από το Πιστοποιημένο  στο ΕΚΚΑ, Κοινωνικό Παντοπωλείο  του ΚΕΣΟ.

Για την όλη διαδικασία έχουν ακολουθηθεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Ο πληθυσμός των ωφελουμένων, ειδοποιήθηκε με  SMS.  Μέσω αυτού,   προσδιορίστηκε ποια ημέρα και ώρα, θα  προσέλθουν. οι  κληθέντες  για να λάβουν τα τρόφιμα,  ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός.

      Οι ωφελούμενοι έλαβαν  από μια τσάντα με είδη παντοπωλείου που περιλάμβανε: φακές ρύζι, αυγά, σάλτσα ντομάτας,  φρυγανιές, δημητριακά,   ψωμί, κέϊκ & γλυκά, σοκολατοειδή βρεφικές τροφές  και πάνες.  Παράλληλα λάμβαναν και μια δεύτερη τσάντα  με είδη καθαρισμού,  υγρό για πλύσιμο ρούχων, μαλακτικό, καθαριστικό γενικής χρήσης, αφρόλουτρο, σαμπουάν, οδοντόκρεμα, αφρό ξυρίσματος  και  αντιβακτηριδιακά     για το WC.

 Όλοι και όλες που έλαβαν την βοήθεια, σεβάστηκαν τα προληπτικά  μέτρα για τον Covid -19 και λαμβάνοντας τις  τσάντες  εξέφρασαν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους ανθρώπους του ΚΕΣΟ και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

  Η Διεύθυνση και τα στελέχη του ΚΕΣΟ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά την Εταιρεία    Hegel AE, την Τράπεζα Τροφίμων, την Επίτιμο Πρέσβειρα της Αυστρίας στην χώρα μας κα Όλγα Λαϊνοπούλου, την «Εταιρεία Αρτοσκευασμάτων Καραμαλέγκος ΑΕ». Τα πτηνοτροφεία Ν.Βαζαίου, αλλά και τους ωφελούμενους, που σεβάστηκαν τα μέτρα