Μια ακόμη διανομή του ΚΕΣΟ με συνέπεια και απλότητα Μεγάλης Αξίας

Διανομής συνέχεια άλλες 250 σακούλες με καθαριστικά  αθόρυβα και με τάξη διανείμαμε την Παρασκευή 4.10.2019 από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ.

Η σημερινή διανομή αποτελούσε συνεχεία της διανομής της  Τρίτης(1.10.2019) και είχε προγραμματιστεί για να μην έπεφτε πολύς κόσμος  να γινόταν την επομένη. Όμως η πανεργατική απεργία  στις 2.10.2019, αλλά και ο εορτασμός του πολιούχου  της Πόλεως των Αθηνών  Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου,  ώθησαν την διανομή να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  4.10.2019.

Τα καθαριστικά,  τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, οι βρεφικές πάνες, δόθηκαν σε περισσότερες από 250 οικογένειες, έχοντας αρωγούς και συνοδοιπόρους για μία ακόμα φορά την Εταιρεία Henkel AE και το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης.

Η καμπάνια εκστρατείας συγκέντρωσης των προϊόντων, ξεκίνησε πριν ένα ακριβώς χρόνο, από την Εταιρεία Henkel AE και τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και προσφοράς, προς την κοινωνία, ως απλές πράξεις μεγάλης αξίας. Η Διεύθυνση του ΚΕΣΟ ευχαριστεί τις ανωτέρω Εταιρείες για την προσφορά τους, την ΓΓ του ΔΣ του ΚΕΣΟ κα Μαρία Τάταρη, που ήταν παρούσα και στις δυο διανομές, τις εργαζόμενες και τους εθελοντές, που για μια ακόμη φορά διευκόλυναν άψογα την διαδικασία.