Κοινωνικό Παντοπωλείο ΚΕΣΟ Ημέρα του προσφέρειν & του εμπλουτίζειν 27.4.2020

Παραγωγική ήταν  η  ημέρα μας σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ, αφού με όλες τις προφυλάξεις, που απαιτεί η εποχή,  μάσκες και αντισηπτικά διανείμαμε  ένα μεγάλο μέρος, από το βρεφικό γάλα των 2000 + κουτιών  που μας χορηγήθηκε στις 10.Απριλιου από την  Galenica Α.Ε.  

                                              Προσφέραμε σε Ι.Μ. Ιλίου & ΠΕΦΙΠ

       Μια ποσότητα κρατήσαμε για τις δικές μας ανάγκες και  απαιτήσεις ώστε μόλις αρθούν τα μέτρα να μπορέσουμε να το μοιράσουμε στους δικούς μας ωφελουμένους.

  Έτσι, σήμερα  οι δικοί μας ήρωες Νίκος Σοφιανίδης και Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης  προσέφεραν 68 κούτες  γάλακτος, που περιλαμβάνουν 12 τεμάχια  ήτοι 816 κουτιά στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών & Πετρουπόλεως. Επιπρόσθετα δόθηκαν 6 κούτες με τσίχλες και ζαχαρώδη για τα παιδιά, που περιλαμβάνουν 32  μεμονωμένα κουτιά. Τα παρέλαβε ο γενναίος  π. Κωνσταντίνος τον οποίο αισθανόμαστε φίλο μας.

Ακολούθησαν οι  φίλοι μας από την Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων: Π.Ε.ΦΙ.Π. που και αυτοί με τον τρόπο τους,  με μεγάλη αγωνιά προσπαθούν να τα φέρουν σε πέρας ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της οικογενείας τους, αλλά και της εποχής. Αυτοί έλαβαν 82 κούτες γάλακτος ήτοι 984 κουτιά. Το γάλα, έχει διάρκεια ζωής μέχρι τον Ιούνιο. Επίσης έλαβαν 12 κούτες τσίχλες και ζαχαρωτά, που περιέχουν 384 κουτιά

                                        Παραλάβαμε από την Henkel ΑΕ

Παράλληλα σήμερα ήταν και ημέρα παραλαβής ειδών προσωπικής υγιεινής από την Εταιρεία Henkel ΑΕ. Τα συγκεκριμένα προϊόντα θα παραμείνουν για τις δικές μας διανομές.

      Τέλος η ικανοποίηση μας ήταν πολύ μεγάλη όταν αρκετοί από τους ωφελούμενους μας, πέρασαν και ευχαρίστησαν τους εθελοντές μας , για την βοήθεια που έφτασε στο σπίτι τους μέσω του Δήμου Αθηναίων