ΚΕΣΟ: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς διανομή στην μετά COVID -19 εποχή ακόμα ευνοήθηκε η ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ 2.6.2020

  Η πρώτη μετά  COVID -19 διανομή ολοκληρώθηκε την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ.  Από την συγκεκριμένη διανομή ωφελήθηκαν 300 οικογένειες.  

      Υλοποιήθηκε με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τα μέτρα προφύλαξης  που εφαρμόζουν οι αρχές και η Επιτροπή Ειδικών. Έτσι οι 300 οικογένειες δικαιούχων, διαμοιράστηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του φορέα μας,  από την  Δευτέρα 25.5  και την Τρίτη 2.6 σε ομάδες των 40 ατόμων. Ακολούθως οι συγκεκριμένες ομάδες,  υποδιαιρέθηκαν  ανά δέκα άτομα,  μέσα σε  μια ώρα, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός και ένταση.

    Τόσο η έλευση των ωφελουμένων,  όσο και η διανομή εκ μέρους των ανθρώπων του ΚΕΣΟ ήταν υποδειγματική. Όλοι φορούσαν μάσκες, γάντια και επεδείκνυα πνεύμα συνεννόησης, ενώ αποχωρώντας  μας έλεγαν,  «ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το ΚΕΣΟ και την Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών διότι δεν τους ξεχνάμε».

      Στις οικογένειες μοιράστηκαν είδη καθαρισμού προσφορά της Εταιρείας Hengel και είδη διατροφής, από την Τράπεζα Τροφίμων και τις συνεργαζόμενες με αυτή Εταιρείες, όπως είναι τα Super Market  Σκλαβενίτης κλπ Διαμοιράστηκαν ακόμα πάνες είδη βρεφικού γάλακτος & βρεφικής κρέμας, καθώς και σοκολατοϊδή

    Μετά το πέρας της διανομής τα εναπομείναντα προϊόντα κυρίως βρεφικές κρέμες, γάλατα, ριζάλευρα κλπ,  εφαρμόζοντας τη προσευχή, που ακούγεται μετά το γεύμα «Χριστέ ο Θεός ευλόγησαν τα περισσεύματα της τραπέζης ταύτης και πλήθυναν αυτά εν τω οίκω τούτο και εις τον κόσμον σου άπαντα» τα προσφέραμε στην ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ πρώην Εταίρο μας σε πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χρηματοδότησης που διαχειριζόταν το Ίδρυμα Μποδοσάκη, ώστε να τα μοιράσει σε οικογένειες μεταναστευτικών πληθυσμών,  με παιδιά που προστρέχουν στα γραφεία της