ΚΕΣΟ: Ημέρες Παραλαβής Παράδοσης και Προσφοράς

Πλούσιο ήταν το διήμερο, στο κλείσιμο της εβδομάδας, για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, το οποίο και στις ημέρες του περιορισμού της κυκλοφορίας,  στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αλλά και τώρα, που η κυκλοφορία είναι σχετικά πιο ελεύθερη, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Και πάλι παραμένει ενεργό χάριν των ανθρώπων μας Νίκου Σοφιανίδη & Κωνσταντίνου Σαλεβουράκη.

    Σήμερα λοιπόν παραλάβαμε  τρόφιμα από την @Τράπεζα Τροφίμων, όπως Τυρί “Φιλαδέλφεια”, Γάλα, Ντοματοπολτό, Σοκολατοειδή και αλλά κωδικούς ειδών διατροφής. Και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διαχειριστή της Τράπεζας κ. Δημήτρη Νέντα για την άψογη συνεργασία του μαζί μας.

 Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, με χαρά τα διαθέσαμε για τα συσσίτιο της @ Ι. Μ. Ιλίου Αχαρνών & Πετρουπόλεως. Μιας Μητρόπολης εντός Αττικής, που εκπονεί αθόρυβα ένα αξιόλογο έργο στήριξης, των αδύναμων οικονομικά οικογενειών, των Ρομά για τους οποίους έχει καταρτίσει και προγράμματα, αλλά και  μεμονομένων ατόμων.

       Ακολούθως στην ΜΚΟ @ΑΡΣΙΣ και πρώην εταίρο μας σε πρόγραμμα κοινωνικής Στήριξης που χρηματοδοτείτο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χρηματοδότησης(ΕΟΧ) και  διαχειριζόταν το @Ίδρυμα Μποδοσάκη. Η @ΑΡΣΙΣ είναι ένας από τους πιο σοβαρούς φορείς, που ασχολούνται με το προσφυγικό. Σήμερα της προσφέραμε 320 κουτιά βρεφικό γάλα σε σκόνη για βρέφη έως 12 μηνών

  Αλλά και την Πέμπτη(7/5) κάναμε και άλλη προσφορά ως δείγμα αγάπης και καλής συνεργασίας  περισσευούμενες κουβέρτες και στρώματα από την  τον Οίκο Ευγηρίας @«ο Καλός Σαμαρείτης» της @Ι. Μ. της Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας που μας παραχώρησε η Υπεύθυνη των Οίκων κ. Φωτεινή Καρύδα, αφού κρατήσαμε εμείς για τις ανάγκες μας τις υπόλοιπες  μαζί με τα στρώματα τις παραχωρήσαμε στο «Σπίτι της Γαλήνης» και τον δραστήριο και πολυτάλαντο εφημέριο  της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Κεραμεικού π. Ιγνάτιο Μόσχο που διαχειρίζεσαι την «Γαλήνη» που διαθέτει και συσσίτιο και προφέρει θαλπωρή και αγάπη σε εμπερίτατους συνανθρώπους μας. Όλες οι ανωτέρω δομές βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα προστασίας του @Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

    Με την παρούσα ευκαιρία ευχαριστήσω όλους όσους μας εμπιστεύονται και συνεργάζομαι μαζί μας.