Καλών Πράξεων Μεγάλης Αξίας συνέχεια και δυο Μεγάλα Ευχαριστώ 12.2.2021

Ανακούφιση, ικανοποίηση και συγκίνηση  νοιώσαμε την Παρασκευή (12/2) στο ΚΕΣΟ για δυο λόγους.

Πρώτον: ενήλικο  τρίτο παιδί ωφελούμενης οικογενείας του φορέα μας με χρόνιο πρόβλημα, χειρουργήθηκετο πρωί της Παρασκευής, στο ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».     αφιλοκερδώς καιεπιτυχώς  στον σπλήνα  από τον Δρ και Διευθυντής, Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής του  Κρατικού Νοσοκομείου κ. Γιώργο Ζωγράφο.

  Είναι το τρίτο περιστατικό, που παραπέμπουμε τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο γιατρό και το  αντιμετωπίζει μαζί με την ομάδα του χωρίς αμοιβή,  τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη.

Τον κ. Ζωγράφο γνώρισα την τελευταία πενταετία μέσω της Αρχιεπισκοπής. Και είναι πολύ τιμητικό για τον Αρχιεπίσκοπο και Πρόεδρο του ΚΕΣΟ, αλλά και για την Διευθύντρια του φορέα, που  αφουγκράζεται τις αγωνίες μας και έχει εξυπηρετήσει μελή αδύναμων και άπορων οικογενειών.

Δεύτερον: Διότι στο ΙΑΣΩ δέχτηκαν το αίτημα μας να πραγματοποιήσουν Δωρεάν υπέρηχο σε καρδούλα εμβρύου. Οι μελλοντικοί γονείς του εμβρύου, είναι ένα νέο ζευγάρι, που  εργαζόταν στην εστίαση, Όμως λόγο της πανδημίας και του lockdown εδώ και πολλούς μήνες, βρίσκεται σε αναστολή. Έτσι, οι γονείς πληρώνονται γύρω στα 500 ευρώ ο ένας, ενώ έχουν άλλο ένα μωρό με τις απαιτήσεις της ανάπτυξης του.

    Από την θέση μου ως Διευθύντρια του ΚΕΣΟ ευχαριστώ τον κ. @Γιώργο Ζωγράφο από το «Γεννηματάς», την @Διοίκηση του ΙΑΣΩ και κυρίως την κα @Μαρία Παπαμάρκου, καθώς και την κα Νάνση Χριστοπούλου από το Εμπορικό Τμήμα του Ομίλου για την άμεση ανταπόκριση τους.