Θύμα του κορονοϊού Ο Κλεάνθης Τσιρώνης ένας σημαντικός χορηγός του ΚΕΣΟ

Σίγησε η Φωνή της Βαρβακείου Αγοράς η  του προέδρου αυτής  Κλεάνθη Τσιρώνη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό χθες το βράδυ, στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου νοσηλευόταν  εδώ και είκοσι μέρες.

   Τον θάνατό του, επιβεβαίωσε η σύζυγος του, Αθανασία. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 11:00 το πρωί, στον Ελαιώνα Ηλείας, από όπου κατάγεται η γυναίκα του.

Τονίζεται ότι ο Κλεάνθης και η Αθανασία Τσιρώνη, ήταν  ένας σημαντικός χορηγός του ΚΕΣΟ, από το 2014 άλλοτε εμφανής και άλλοτε αφανής.

Ο πρόεδρος της Βαρβακείου μας είχε προσφέρει αφανώς εκατοντάδες κοτόπουλα για μια από τις Χριστουγεννιάτικες διανομές του  ΚΕΣΟ. Κατά το διάστημα των μνημονιακών χρόνων η Κοινωνική υπηρεσία του ΚΕΣΟ, με παραπεμπτικό είχε αποστείλει δεκάδες αρχηγούς οικογενειών στο Κατάστημα Τσιρώνη στη Βαρβάκειο, ώστε να τους έδιναν κρέας,  για την διατροφή της οικογενείας τους, δεδομένου ότι το κρέας τότε, ήταν ένα  αγαθό, που έλειπε από την διατροφή τους.

Ο Κλεάνθης και η Αθανασία Τσιρώνη είχαν συμμετάσχει το 2014 στην μεγάλη εορτή, που διοργανώσαμε στο κήπο του Οικοτροφείου της Αγ. Βαρβάρας,  για την γιορτή της Μητέρας. Και στο αμέσως επόμενο διάστημα η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κ. Μαίρη Πίνη  παρουσίασε το ζεύγος Τσιρώνη στον Μακαριώτατο, αναπτύσσοντας την προσφορά τους, στον φορέα και στην Αρχιεπισκοπή.