Η «dream team» του ΚΕΣΟ πραγματοποίησε «απόβαση προσφοράς & αγάπης στο Γηροκομείο της Ν. Φιλαδελφείας

Για μια ακόμη φορά η «dream team» του ΚΕΣΟ  προσέφερε αγάπη στη δεύτερη Στέγη Φιλοξενίας Ηλικιωμένων της Ι.Μ. Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας  «Ο Καλός Σαμαρείτης»  στη Ν. Φιλαδέλφεια. Πριν 15 περίπου ημέρες είχε επισκεφτεί  και την στέγη Ηλικιωμένων της Ν. Ιωνίας.

 Επρόκειτο για ένα συλλογικό εγχείρημα, που ξεκίνησε από την συνεργασία του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας  κ. Γαβριήλ  και της Διευθύντριας του ΚΕΣΟ  κ. Μαίρης Πίνη. Ακολούθως επεκτάθηκε στην  υπεύθυνη Ιδρυμάτων της Μητρόπολης κα Φωτεινή Καρύδα   και κατέληξε στην δυνατή ομάδα του ΚΕΣΟ,  που αποτελείται από τις κομμώτριες  Αγγελική Κανακάρη & Λεόνα Πουρσουνίδου, τις καθηγήτριες στα Εργαστήρια Κοσμετολογίας του ΚΕΣΟ  Μάγδα Σωτηριάδου & Κατερίνα Αράπογλου,  οι οποίες το πρωινό της Τρίτης(5/11) έπιασαν εντατική δουλεία τις 10π.μ,  ενώ αργότερα στην  dream team του ΚΕΣΟ,  προστέθηκε και η εθελόντρια  ποδολόγος Όλγα Κωνσταντινίδη.

Εκτός των ειδικών συμμετείχαν η ΓΓ στο ΔΣ του ΚΕΣΟ κα Μαρία Τάταρη, η Κοινωνική Λειτουργός από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κα Ελένη Αμανατιάδου  και φυσικά η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μ. Πίνη.

Τι κλιμάκιο του ΚΕΣΟ ολοκλήρωσε την περιποίηση στις 2μμ. Όλες εργαστήκαν σε πολύ εντατικούς ρυθμούς,  αποφέροντας τα καλυτέρα αποτελέσματα για τα άτομα της 3ης Ηλικίας, αλλά και τους εργαζόμενους των συγκεκριμένων Ιδρυμάτων.

Συνολικά και στα δυο γηροκομεία έτυχαν Δωρεάν φροντίδας και αγάπης 82 άτομα.

Από την θέση μου ως Διευθύντριας του ΚΕΣΟ θέλω από καρδίας να ευχαριστήσω  τον Σεβ. Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, την κα Ελ. Καρύδα και το προσωπικό των Ιδρυμάτων, που κάνουν τιτάνιο αγώνα,  να φέρουν σε πέρας το έργο τους και να έχουν τους παππούδες & τις γιαγιάδες  σε συνθήκες  Ανθρωπιάς & Πολιτισμού.

Τις καθηγήτριες των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ για την συμπόρευση, τις εθελόντριες μας ,  τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (Εκκλησιαστικό Πρακτορείο ΡΟΜΦΑΙΑ & το συνεργείο το ΑΤΤΙΚΑ ΤΒ) που κάλυψαν την δράση, τα μέλη  του ΔΣ καθώς  την Διεύθυνση του ΓΦΤ της ΙΑΑ.