Η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ ομιλήτρια σε εκδήλωση στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Εσπερίδα πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 11.12.2019 στο Αμφιθέατρο του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου με θέμα την σπάταλη τροφίμων και γενικά των πόρων.  Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τράπεζα τροφίμων.  Μεταξύ των ομιλητών συμπεριλαμβανόταν και η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ δημοσιογράφος κα Μαίρη Πίνη η οποία  αναφέρθηκε στη  «Σπατάλη Τροφίμων,  το εγχείρημα  του ΤΕΒΑ, η εμπειρία εμπλοκής του ΚΕ.Σ.Ο.»

Άλλοι ομιλητές ήταν: ο κ. Κωνσταντίνος Αμπελιώτης, Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού, Φοιτητικής Μέριμνας και Διοίκησης, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο μίλησε με θέμα: «Δραστηριότητες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων»

Ο κ. Παναγής Βουρλούμης Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος της Τράπεζας Τροφίμων ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα της Τράπεζας Τροφίμων σε Σχέση με το ΤΕΒΑ.

Ο     κ. Βασίλης Λιόγκας Συνεργάτης ΓΓ Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος  μίλησε με θέμα  την κυκλική οικονομία και την εξοικονόμηση πόρων.

    Η  κα. Angela Frigo ΓΓ Ομοσπονδίας Τραπεζών Τροφίμων Ευρώπης (FEBA), που ανέπτυξε τις  «Κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ σχετικά με τη δωρεά τροφίμων – οδηγία της ΕΕ του 2017»

 Χρέη συντονιστής της εκδήλωσης έκανε ο κ. Ηλίας Ντεμιάν, Ερευνητικός Συνεργάτης του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ)