Ημερολόγιο Δράσεων Σεπτεμβρίου

Δυναμικά και όμορφα ολοκληρώσαμε τον  Σεπτέμβριο, το πρώτο  μήνα της τρέχουσας Εκκλησιαστικής περιόδου.  Στα σπουδαιότερα  γεγονότα του ΚΕΣΟ μπορούμε να απαριθμήσουμε τα ακόλουθα:

  • Τις εγγραφές  για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων
  • Την Β΄ δόση εμβολιασμών  για το εμβόλιο της Μηνιγγίτιδας σε εφήβους
  • Την συμμετοχή του ΚΕΣΟ στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού, που διοργάνωσε η Skywalker  στις 29  & 30 Σεπτεμβρίου  στο Αμαξοστάσιο, στο Γκάζι.

   Ήταν γεγονός ότι το ΚΕΣΟ είχε ένα από τα καλλίτερα και πλουσιότερα περίπτερα, αφού οι μαθήτριες, αλλά και οι απόφοιτες  των Τμημάτων της Κοπτικής- Ραπτικής –Ενδυματολογίας,    συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους, αλλά και την παρουσία τους. Και φυσικά  δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι καθηγητές όπως  ο Δρ. Κυριάκος Ρήγας Τριπολιτσιώτης (Ενδυματολογίας), η κα Μαρία Δεμέναγα (Κοπτική Ραπτική),  η Μαρία Γαβρήλου(κοσμημα) καθώς και η κα Μάγδα Σωτηριάδου (Μανικιούρ –Πεντικιούρ).

    Στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού συμμετείχαν περισσότερες από 20 Οργανώσεις & φορείς.  Στο πλαίσιο του  Φεστιβάλ έγινε  παρουσίαση του νέου βιβλίο του Δημήτρη Μιχαηλίδη «Σκέψεις για την κοινωνική οικονομία» ενώ υπήρξε και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.