Ευχές από την Διευθύντρια του ΚΕΣΟ στον Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμη για τα ονομαστήρια του 26.1.2020

Με αέρα ανανέωσης, άνοιξαν το απόγευμα της Κυριακής, οι πύλες  του Επισκοπείου στο Περιστέρι, ώστε να υποδεχτούν  τον κόσμο που θα προσερχόταν  να ευχηθεί  για την ονομαστική γιορτή του μητροπολίτη Περιστερίου  κ. Κλήμη.

Ήταν  εντυπωσιακό ότι το Επισκοπείο όχι μόνο, είχε ανακαινιστεί, από τον νέο Μητροπολίτη κ. Κλήμη,  αλλά με δίκη του πρωτοβουλία μέσα σε λίγους μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του,  στην αίθουσα του θρόνου, ο νέος μητροπολίτης Περιστερίου  κ. Κλήμης ως φιλόλογος και άνθρωπος,  που ξέρει να σέβεται την ιστορία,  έχει δημιούργησε πτέρυγα Εκκλησιαστικού Μουσείου με άμφια και αντικείμενα, που βρήκε από τους προκατόχους  του  Αλέξανδρο & Χρυσόστομο, αλλά και από είδη,  που θα αποκτηθούν  κατά την θητεία του.  

Κατά την άφιξη μου εκεί ,  ήταν τύχη Καλή, η σύμπτωση μου με τον Μητροπολίτη Λαρίσης & Τιρνάβου κ. Ιερώνυμο ο οποίος προσήλθε και αυτός για να ευχηθεί.

Ήταν τόση η χαρά του κ. Κλήμη για την παρουσία  μου εκεί, αφού μέσα από αυτή, του δόθηκε η ευκαιρία να επαινέσει το ΚΕΣΟ και το έργο του και ζήτησε από τις επόμενες ημέρες  να συζητήσουμε για κοινές δράσεις και συνεργασίες.