Οι εορτασμοί προς τιμή του Απόστολου Παύλου στη Πνύκα

Το ΚΕΣΟ συμμετείχε δυναμικά

Θετική αίσθηση προκάλεσε  η πρωτοποριακή  ομιλία του Πρωτοσύγκελλου της  Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη, την Τετάρτη 29/6 κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, που πραγματοποιήθηκε  στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου, με φόντο την Ακρόπολη  σε ανάμνηση του κηρύγματος του Αποστόλου Παύλου.

Ο π. Συμεών στην 20΄ ομιλία του  μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Απόστολος Παύλος, βεβαίωνε περίτρανα «ότι το Ευαγγέλιο του Χριστού, το Ευαγγέλιο της ειρήνης και της αγάπης, απευθύνεται με απεριόριστο σεβασμό στον άνθρωπο κάθε εποχής, στον άνθρωπο οποιασδήποτε φυλετικής προέλευσης και πολιτιστικής παράδοσης, με σεβασμό στην πίστη του και στα σεβάσματά του».

Το ΚΕΣΟ συμμετείχε στους φετινούς εορτασμούς δυναμικά. Εκτός της Διευθύντριας του κας Μαίρης Πίνη, παρόντα ήταν τα μέλη του ΔΣ π. Σπυρίδων Οικονομίδης, η κα Μάρθα Σαμαρά και η κα Νατάσα Βητοπούλου-Δέδε.

Οσοι και όσες θέλουν να ακούσουν τον λόγο του Πρωτοσύγκελλου της  Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτη,  μπορούν να διασυνδεθούν με τις  ιστοσελίδες της ΕΡΤ εδώ αλλά και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εδώ.

Ενώ ακολουθεί και φωτο-άλμπουμ από τις εκδηλώσεις.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΝΥΚΑ 6

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΝΥΚΑ 7

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΝΥΚΑ 1

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΝΥΚΑ 2

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΝΥΚΑ 3

ΠΝΥΚΑ--ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΝΥΚΑ 4

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΝΥΚΑ 5

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΠΝΥΚΑ 8