Εν αναμονή της γέννησης του 4ου παιδιού τους οι πρώτοι ένοικοι του διαμερίσματος του ΚΕΣΟ

Ενοίκους έχει αποκτήσει  το τελευταίο εικοσαήμερο το ανακαινισμένο διαμέρισμα που διαθέτει το ΚΕΣΟ, στο κέντρο της Αθήνας  για το οποίο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα τέλεσε αγιασμό ο Πρωτοσύγκελος της ΙΑΑ πανοσιολογιώτατος  κ. Βαρνάβας Θεοχάρης . Πρόκειται  για την Χριστίνα Στύλιου  και τον σύζυγο της Θωμά Παππά, που περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

    Αναφέρεται ότι το διαμέρισμα είναι της Αποστολικής Διακονίας  και  έχει παραχωρηθεί στο ΚΕΣΟ  για βοήθεια ζευγαριών από την περιφέρει,  που θέλουν να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους  ή που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία.

   Η καταγωγή του ζευγαριού είναι από την Ήπειρο, αλλά λόγω δουλείας του Θωμά βρέθηκε στην μαγευτική Μήλο.

    Ο Θωμάς έχει σπουδάσει συνοδός ασθενοφόρου και  υποβάλλοντας τα χαρτιά του στον ΑΣΕΠ προσλήφθηκε   και διορίστηκα σε κενή θέση,  που υπήρχε στο κυκλαδίτικο νησί.   

    Η Χριστίνα δεν εργάζεται  διοτι ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών της.

Έτσι από τις αρχές του φθινοπώρου το ζευγάρι έμαθε για τις παροχές του ΚΕΣΟ και απευθύνθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία ζητώντας βοήθεια, ώστε  να φιλοξενηθούν στην  Αθήνα,   εν αναμονή του τοκετού.  Και φυσικά την έλαβε χωρίς  δαπάνες.

Με αισθήματα ευγνωμοσύνης  το ζευγάρι  επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΚΕΣΟ, ώστε  να μας ευχαριστήσουν Διεύθυνση και Κοινωνική Υπηρεσία και να  παρακαλέσουν, να μεταφέρουν οι άνθρωποι του ΚΕΣΟ  τις ευχαριστίες τους, στον Μακαριώτατο, στον Αναπ. Πρόεδρο και τα  μέλη του ΔΣ του ΚΕΣΟ.