«Δώδεκα αληθινές ιστορίες έρωτα και προδοσίας»

Δώδεκα γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, τις ενώνει ένα αόρατο νήμα: η ερωτική τους σχέση με τον διάσημο δημοσιογράφο Βάνια Βενιέρη. Έναν άντρα πλούσιο, επιτυχημένο, διαπλεκόμενο με την εξουσία, σκληρό και αδίστακτο με τις γυναίκες, που παίζει μαζί τους, πουλώντας τους κάλπικα όνειρα, οργώνει τις ψυχές και τα κορμιά τους κι ύστερα τις πετάει σαν αποτσίγαρα

Και οι 12 ξεπήδησαν την Δευτέρα(14/5) το βράδυ, στο Public Café Συντάγματος, μέσα από τις σελίδες του κοινού βιβλίου  των συγγραφέων Κώστα & Κωνσταντίνου Κ. Χαρδαβέλλα, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του, που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Ωκεανός.

Βασική  παρουσιάστρια  ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου  που  “ανέκρινε” τους δύο συγγραφείς, πατέρα και γιο,  γιά  τις εμπειρίες τους  και τις  απόψεις για την πιο σύνθετη σχέση που υπάρχει στον πλανήτη γη: την σχέση μεταξύ άντρα και γυναίκας.

Ωστόσο και οι δυο συγγραφείς στηλίτευαν τα φρικιαστικά θέματα της επικαιρότητας, σχετικά με την εγκατάλειψη των εγκύων κοριτσιών,, ώστε αυτές απελπισμένες να κάνουν τις φρικιαστικές πράξεις, που έκαναν πετώντας τα μωρά τους.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν η δημοσιογράφος & Διευθύντρια του ΚΕΣΟ Μαίρη Πίνη, το μέλος του ΔΣ Σοφία Πέππα & η Νατάσα Βητοπούλου.
Μέχρι που φτάνει η στιγμή που οι αμαρτίες του παρελθόντος επιστρέφουν μεταμφιεσμένες σε Νέμεση, απειλώντας να τινάξουν στον αέρα το παρόν και το μέλλον του. Μία εβδομάδα είναι ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα της εκδίκησης, πριν δει τη ζωή του να γίνεται στάχτη. Θα προλάβει;

Ο Κώστας και ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας,
ένας πατέρας κι ένας γυιός, ενώνουν εμπειρίες και απόψεις
για την πιο σύνθετη σχέση που υπάρχει στον πλανήτη γη:
την σχέση μεταξύ άντρα και γυναίκας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου

θα “ανακρίνει” τους δύο συγγραφείς, ενώ αμέσως μετά το κοινό

θα έχει την δυνατότητα να θέσει τα δικά του ερωτήματα σε πατέρα και υιό.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Γιούλη Τσακάλου, Blogger, Δημιουργός της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Γεωργία Ρετετάκου, Blogger, Διαχειρίστρια της ομάδας Βιβλίων Έργα

ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 1

ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 2

ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 3