Henkel + Super Market Σκλαβενίτης:Μια καμπάνια που απέδωσε καρπούς για το ΚΕΣΟ 23.7.2018

Πολλοί θα θυμάστε το τηλεοπτικό μήνυμα, που προβλήθηκε τον περασμένο Μάιο,  στα κανάλια της τηλεόρασης, το οποίο  καλούσε τους καταναλωτές  των Super Market Σκλαβενίτης,  να προτιμήσουν τα προϊόντα της  Henkel, ώστε το όφελος από τις πώλησεις αυτές, να μετατραπεί  σε προϊόντα τα οποία θα προσφερθούν στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) –Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  για τις ανάγκες των οικογενειών μας.

Η καμπάνια, έτυχε μεγάλης απήχηση  και σήμερα έφτασαν στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ 8 μεγάλες παλέτες με προϊόντα καθαρισμού, που σε βάρος ξεπερνούν τους 6 τόνους.

 

Μια περιγραφή για τους χορηγούς μας.

 

Τα Super Market Σκλαβενίτης  διακρίνονται κυρίως για τρείς  άξονες στη στρατηγική τους: τις  ανταγωνιστικές τιµές των προϊόντων,   την εργοδοτική στάση  της  Εταιρείας η οποία διαχρονικά υπήρξε Δίκαιη και την ευαισθησία, που επιδεικνύει στο κεφάλαιο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Αυτοί οι άξονες,  κατέστησαν «αγαπητή» την αλυσίδα στους καταναλωτές.

Το 2016,  η Σκλαβενίτης ΑΕ πραγματοποίησε τη μεγάλη κίνηση  στον τομέα των σούπερ μάρκετ,  διασώζοντας  από την καταστροφή  τον μέχρι τότε τον μεγαλύτερο «παίκτη» της ελληνικής αγοράς, την αλυσίδα «σούπερ µάρκετ Μαρινόπουλος»  µια προβληματική εταιρεία µε συσσωρευόμενα χρέη της τάξης του 1,8 δισ. Ευρώ.

Η Σκλαβενίτης ΑΕ ενσωμάτωσε τη αλυσίδα της  Μαρινόπουλος ΑΕ, διασώζοντας  παράλληλα τις θέσεις Εργασίας, αλλά και καταστήματα Πανελλαδικά, χωρίς να κάνει απολύσεις μέσα στη κρίση.  Με το δυναμικό των καταστημάτων της Μαρινόπουλος αναδείχτηκε Πρώτη στον κλάδο

Σήμερα απασχολεί 22.980 εργαζόμενους και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση ως ο µεγαλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα, σίφωνα µε πρόσφατη έρευνα της ICAP, ξεπερνώντας τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ και τις τράπεζες. Εξάλλου, από την αρχή της οικονομικής κρίσης η Σκλαβενίτης ΑΕ επέλεξε να διασφαλίσει, τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας και να δημιουργήσει νέες. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη ηµέρα λειτουργίας της η επιχείρηση, δεν προέβη ποτέ, σε µμείωση του βασικού µμισθού.

 

Η Henkel δραστηριοποιείται παγκοσμίως με ένα καλά ισορροπημένο και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο. Η εταιρεία κατέχει ηγετικές θέσεις με τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς της,  τόσο στο βιομηχανικό όσο και στον καταναλωτικό κλάδο χάρη στις ισχυρές μάρκες, τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες της.

Ο επιχειρηματικός τομέας Adhesive Technologies της Henkel είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς συγκολλητικών σε όλα τα τμήματα αγοράς του συγκεκριμένου κλάδου παγκοσμίως.

Στους τομείς Beauty Care και Laundry & Home Care, η Henkel κατέχει ηγετικές θέσεις σε πολλές αγορές και κατηγορίες ανά την υφήλιο. Ιδρύθηκε το 1876  δεσπόζει παγκόσμια  επιτυχώς  πάνω από 140 χρόνια. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 53.000 άτομα παγκοσμίως.

Η εταιρεία αποπνέει μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα, ο κοινός σκοπός για τη δημιουργία βιώσιμης αξίας και οι κοινές αξίες.  Ως αναγνωρισμένος ηγέτης σε θέματα αειφορίας, η Henkel βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις πολλών διεθνών δεικτών και κατατάξεων. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel διαπραγματεύονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Η Henkel  Hellas απασχολεί περίπου 220 εργαζομένους, διαθέτει δύο χώρους με συνδυασμό εγκαταστάσεων αποθήκευσης, διανομής και γραφείων και είναι το όνομα, που κρύβεται πίσω από πολλά προϊόντα μάρκας, που χρησιμοποιείτε τακτικά, όπως το Dixan, Schwarzkopf και Loctite

 

Η Διεύθυνση και το δυναμικό του ΚΕΣΟ, ευχαριστούν τις δυο Εταιρείες κολοσσούς της Ελληνικής αγοράς, για την πρόσφορα τους. Τα προϊόντα,  που μας χορηγηθήκαν θα ταξινομηθούν και θα διανεμηθούν στις  ευάλωτες οικογένειες  θύματα της κρίσης.

Τέτοιες ενέργειες,  από το συγκεκριμένο πάντρεμα προσφοράς, μας  προσφέρουν βοήθεια & κουράγια.  Οι δε εταιρείες  αποδεικνύουν την ευαισθησία, αλλά και την υπευθυνότητα,  που αναπτύσσουν μέσω της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.