Το Bazaar του ΚΕΣΟ & το Θαύμα των Χριστουγέννων

Το γεγονός, που θα σας γράψω θα μπορούσε να γραφτεί ως ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, που έλαβε σάρκα και οστά, μετά από εισήγηση του εθελοντή συνεργάτη μας Κωνσταντίνου Σαλεβουράκη ( για εκείνους και εκείνες, που ήρθαν στο Bazaar Σύνταγμα, ήταν ο υπεύθυνος στο Τμήμα πωλήσεων των παπουτσιών).

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν μου ζήτησε αν είναι δυνατόν, μετά το τέλος του Bazaar,  δυο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια  Νο 49,  από αυτά που μας προσέφερε η μεγάλη μας χορηγός  fogli –foglie να τα προσφέρουμε σε μια νέα αθλήτρια της Εθνικής Εφηβικής Ομάδας Βόλεϊ, στην  Μάρθα Ξανθούλη η όποια έχεα ύψος 1.90.

Κατάγεται από Ήπειρο και Θεσσαλονίκη και διαμένει στη συμπρωτεύουσα. Τα παπούτσια μας,  από το Bazaar του ΚΕΣΟ στο Σύνταγμα ταξίδεψαν μέσω courier, ως τα παπούτσια του φτερωτού Ερμή στην Μάρθα η όποια τα δήχθηκε ως ένα απρόσμενο Χριστουγεννιάτικο δώρο,

Η Μάρθα Ξανθούλη αγωνίζεται με την ομάδα του Περσέα και παράλληλα προπονείται με την Προθήκη Εφηβική ομάδα., Έχεα προπονήτρια την Ρωσίδα  πρωταθλήτρια  του βόλεϊ  Ιουλία Σάλτσες με ύψος 1.95,  που    είναι στέλεχος της Ρωσικής, Ομοσπονδίας Βόλεϊ.

Αυτό το παιδί θαύμα, θα στηρίξει το ΚΕΣΟ, με τις ταπεινές μας, δυνάμεις στις προσπάθειες, που κάνει για την πρόοδο στο άθλημα, αλλά και την ανύψωση της γαλανόλευκης σημαίας

Μέσα Ιανουαρίου 2018 η Μάρθα Ανθούλη θα κατέβει για τουρνουά σε Μολάους Και Αθήνα και έτσι θα την γνωρίσουμε από κοντά

ΜΑΡΘΑ ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 1

ΜΑΡΘΑ ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 2