Το ΚΕΣΟ δίπλα στις Οικογένειες με βρέφη και σε Ιδρύματα μέχρι την τελευταία εργάσιμη του μηνός Ιουλίου 31.07.2019

Μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα  την 31η  Ιουλίου του εκκλησιαστικού έτους 2018-2019, το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στάθηκε αθόρυβα στο πλευρό χιλιάδων οικογενειών, προσφέροντας από το περίσσευμα της αγάπης του, εκ των χορηγιών του.

Έτσι χίλια διακόσια κουτιά βιολογικό βρεφικό γάλα βιοlac, αποδεδειγμένης διατροφικής σπουδαιότητας,  που παράγεται για περισσότερα από 100 χρόνια σε μια  από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες γάλακτος της Ελβετίας και διατίθεται  στην Ελλάδα από την Hochdorf Swiss Nutrition A.G.,  χορηγήθηκε αυτές τις ημέρες στο ΚΕΣΟ σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών με βρέφη.

Ωστόσο εμείς στο ΚΕΣΟ στρέψαμε τη σκέψη μας στους πολυτέκνους (Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών Πειραιώς & στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων [Π.Ε.ΦΙ.Π.]) καθώς και στη Ι. Μ. Θηβών & Λεβαδείας. Όλοι παρέλαβαν τις ποσότητες από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

    Οι οικογένειες του ΚΕΣΟ, που έχουν βρέφη μέχρι 6 μηνών, όλες αυτές τις ημέρες, διαδοχικά έλαβαν επιπρόσθετα, είδη διατροφής  και υγιεινής πρώτης ανάγκης. Παράλληλα με το βρεφικό βιολογικό γάλα, είδη καθαρισμού για τα Ιδρύματα της, έλαβε σήμερα και Ι. Μ. Θηβών & Λεβαδείας, ενώ στη ΠΕΦΙΠ είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής είχαν χορηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

   Αναφέρεται ότι για την παραγωγή του βιοlac ακολουθούνται πιστά οι πιο πρόσφατες οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και της Ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Το βρεφικό γάλα, είναι πιστοποιημένο από τον Ελβετικό Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων bio.inspecta A.G. και γνωστοποιημένο σε ΕΟΦ / ΕΦΕΤ.