Μια τετραπλή συνεργασία με νόημα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΕΣΟ

Συμφωνία, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Χίλτον, για τι καλό των ευπαθών ομάδων των ωφελουμένων του και όχι μόνο  προχώρησε η Διεύθυνση του ΚΕΣΟ. Οι  εταίροι της συμφωνίας εκτός του ΚΕΣΟ είναι:  Η Ανώνυμη Εταιρεία Diversey –  Lines for life, το Ξενοδοχείο Athens Hilton και η  ΜΚΟ Knit2Lead.

Η Diversey –  Lines for life ενισχύει  τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες βοηθώντας τους  συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Διαμεσολαβεί στα μεγάλα ξενοδοχεία,  ώστε να προσφέρονται, για  ανακύκλωση παροπλισμένο  ξενοδοχειακό υλικό κυρίως  ιματισμού, για να κατασκευάζονται  εκ νέου είδη ιματισμού και χρηστικά αντικείμενα.

Το Χίλτον είναι ένα από τα ξενοδοχεία που ήδη προσέφερε ιματισμό και επίσης  στη νέα συνεργασία,  που ξεκίνησε με το ΚΕΣΟ θα διαθέσει χώρο, ώστε να πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΚΕΝΤΡΟΥ μας  στους χώρους του.

Το ΚΕΣΟ δεσμεθεται ότι  τα εργαστήρια Κοπτικής Ραπτικής του ΚΕΣΟ, θα ενεργοποιηθούν για την μεταποίηση των προϊόντων ιματισμού  υπό την καθοδήγηση των δασκάλων της κοπτικής –ραπτικής, αλλά και την καθοδήγηση των δημιουργών της Knit2Lead.

Στην Φωτογραφία διακρίνονται: η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη, η Διευθύντρια Λογιστηρίου του ξενοδοχείου Χίλτον κα Τσαμπίκα Τσακίρη, η κα Όλγα Δεβλέτογλου από την Εταιρεία Diversey, το μέλος του ΔΣ του ΚΕΣΟ κα Μαρία Τάταρη, η & κα Μαρία Νικολάου καθώς η Τίνα Τορίμπαμπα υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Χίλτον.

ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΣΟ 1

ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΣΟ 2