Τελευταία πράξη αγάπης του ΚΕΣΟ πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Στον Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ βρεθήκαμε, με τα τέλη του μηνός Ιουλίου για να στηρίξουμε, την μονογονεϊκή οικογένεια της Άρτεμης Κ. και του μικρού μας φίλου Κ. Α, ο οποίος είναι υποχρεωμένος –αν και καλοκαίρι- να μείνει στην Αθήνα, στον Ξενώνα και να συνεχίσει τις θεραπείες του στο Ογκολογικό Νοσοκομείο.

Ο χαρισματικός μας, μικρός φίλος ελπίζει ότι έστω και για επτά ήμερες, εκεί κοντά στη γιορτή της Παναγίας, θα μπορέσει να απομακρυνθεί, από τους χώρους του Ξενώνα για να αλλάξει παραστάσεις.

Το ΚΕΣΟ σε συνεργασία με την Αποστολική Διακονία του προσέφερε -εκτός από τα είδη Πρώτης Ανάγκης για έναν ολόκληρο μήνα- και φάρμακα απαραίτητα για τις θεραπείες του, από αυτά, που συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο της Αγίας Βαρβάρας, κατά την παραμονή του σκηνώματος της Αγίας Ελένη στη χώρα μας.

Παράλληλα το ΚΕΣΟ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» χρηματοδοτήσαμε από κοινού έναν ορθοπεδικό κηδεμόνα, για τον μικρό μας φίλο. Αγοράστηκε στον Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης ο οπαίος έχει παράδοση στο είδος από το 1919 και θεωρείται φίλος του ΚΕΣΟ, αφού και σε άλλες περιπτώσεις μας έχει σταθεί αρωγός.

ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ 1

ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ 2