Προσφορές του ΚΕΣΟ στον συνάνθρωπο μέχρι τελευταία στιγμή 21.12.2018

Μπορεί μέλη του ΔΣ , η Διευθύντρια και τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του ΚΕΣΟ να συνόδευαν τα παιδιά του μουσικού εργαστηρίου των εκπαιδευτηρίων Γείτονα σε Σύνοδο και Αρχιεπισκοπή ωστόσο η καρδιά του ΚΕΣΟ χτυπούσε συντονισμένα σε δυο επίπεδα.

Στα γραφεία μας στην Ακαδημίας 95, η Γραμματέας κα Μαρία Νικολάου-Καραποστόλη  και η Ευπρεπίστρια κα Αθηνά Χολίδου  εξυπηρετούσαν τους καθυστερημένους ωφελούμενους της τελευταίας στιγμής. Μεταξύ αυτών  ήταν και ωφελούμενη μας η όποια πρόκειται να φέρει στο κόσμο μεταξύ 1-8 Ιανουαρίου 2018 το δεύτερο παιδί της  και αδυνατεί να προμηθευτεί τα αναγκαία για την έλευση του μωρού.

         Έτσι την εξόπλισαν με την προίκα του. Της προσέφεραν καρεκλάκι για το αυτοκίνητο που θα χρησιμεύει και ως port bebe.

      Όσο για τον τοκετό;  Αυτό τον τακτοποίησε η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ με ένα τηλεφώνημα προς τον Επίκουρο καθηγητή Μαιευτικής κ. Νίκο Βραχνή που εργάζεται στην 3η Γυναικολογική –Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστήμιου Αθηνών που εδρεύει στο Αττικό νοσοκομείο. Ο συγκεκριμένος Τοκετός θα αποτελέσει την εκκίνηση μιας νέας συνεργασίας μεταξύ ΚΕΣΟ & Γυναικολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου.

Παράλληλα  και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο υπήρχε δραστηριότητα χθες μια ήμερα μετά την διανομή, οπού προϊόντα όπως τσάι, αυγά και ψωμί του τοστ που έμειναν διαμοιραστήκαν σε γηροκομεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Έτσι ο επιστάτης του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Νίκος Σοφισμένης και ο υπεύθυνος αποθήκης  Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης διένειμαν ισομερώς τα προϊόντα στα Γηροκομεία Άγιου Δημήτριου Των Οπλών & Άγιας Παρασκευής, ώστε να αξιοποιηθούν & να μη πεταχτουν.       Η αυλαία δράσεων του ΚΕΣΟ πριν τα φετινά Χριστούγεννα έπεσε αφήνοντας μας μια πληρότητα, ότι αγκαλιάσαμε  τα μέλη των οικογενειών, όλων των ηλικιών από τους γέροντες έως τα μωρά που πρόκειται να έρθουν με την ανατολή του 2018,   εκπληρώνοντας έτσι με τον καλλίτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων.