Προσφορά για τις ευάλωτες οικογένειες του ΚΕΣΟ

Στον πυρετό της προετοιμασίας βρίσκεται το διάστημα αυτό το ΚΕΣΟ εν όψη της διανομής  για το Πάσχα, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στις  επόμενες ημέρες.

Χορηγοί,  προσωπικό, Κοινωνική Υπηρεσία, προμηθευτές και εθελοντές όλοι  επί ποδός, ώστε η υλική επισιτιστική βοήθεια, να είναι ικανή, να στρώσει το πασχαλινό τραπέζι. Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι του ΚΕΣΟ θα βοηθηθούν  μετά από αυστηρό έλεγχο, που πραγματοποίησε η Κοινωνική Υπηρεσία του φορέα.

Σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκονται οι οικογένειες δεν λαμβάνουν από πουθενά το χρηματικό βοήθημα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ούτε και υλική βοήθεια από άλλες δομές.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ένας από τους χορηγούς μας, είναι τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ – Ν ΒΑΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» στα Μέγαρα τα οποία προσέφεραν ικανοποιητική ποσότητα φρέσκων αβγών για τις οικογένειες του ΚΕΣΟ.

Στο ίδιο ρυθμό προσφοράς, κινήθηκε η  «ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ – ΤΣΑΟΥΣΗΣ Χ. Β  Α.Ε» από την Κόρινθο, αλλά και οι ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε., που προσέφεραν μέρος από τα κοτόπουλα που θα διανεμηθούν.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι από τα Ορνιθοτροφεία Βαζαίου στα Μέγαρα.

ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1

ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2

ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3