Οι μικροί τροβαδούροι των Οινοφύτων κλέψαν την παράσταση

Ακόμα για μια χρονιά  οι μαθήτριες και οι μαθητές, που απαρτίζουν την  παιδική χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων(Κ.Ε.Δ.Ο) έκλεψαν την παράσταση και τα χειροκροτήματα, αφού μάγεψαν το ακροατήριο, που είχε συγκεντρωθεί στο Κέντρο,  το απόγευμα της Κυριακής,  για την ευλογία της Βασιλόπιτας.

    Τα παιδιά τραγούδησαν   υπό την Διεύθυνση της κ. Σοφίας Μάνου, ενώ την χορωδία συνόδευσαν μέλη της Ορχήστρας ΚΑΝΩΝ.

    Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι  Μητροπολίτες Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβρίηλ, ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Παυλίδης, Καθηγούμενος της ι. μ. Οσίου Λουκά, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θηβών, κ. Γεωργίου και ο  Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής, ο οποίος είχε την ευθύνη της παρουσίασης και του συντονισμού της εκδήλωσης,

«Να προσπαθούν για την εσωτερική καλλιέργεια, ανάπτυξη και πρόοδο των παιδιών τους» κάλεσε τους γονείς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την εκδήλωση του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μητροπολίτη Θηβών για την αγάπη του στο Κέντρο, την κ. Σοφία Ράπτη, υπεύθυνη του Κέντρου, καθώς και όλους τους συνεργάτες για τη μέριμνά τους.

         Ακολούθως  βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου Οινοφύτων προσφέροντάς τους τιμητικό έπαινο, καθώς και συμβολικό χρηματικό ποσό, για τις επιδόσεις τους κατά την περυσινή διδακτική χρονιά.

      Ο Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Παυλίδη, Καθηγούμενος της ι. μ. Οσίου Λουκά, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θηβών, κ. Γεωργίου προσέφερε στο ΚΕΔΟ αντίγραφο της Πιστόλα του Αθανασίου Διάκου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από το ΚΕΣΟ η Διευθύντρια του κα Μ. Πίνη  και το μέλος του ΔΣ κα Σοφία Πέππα, ο βουλευτής & πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωσ. Καραγκούνης, ο Δήμαρχος Οινοφύτων, η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς στη Περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Οινοφύτων ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της ΙΑΑ κ. Ηλίας Κουρεντής, οι Διευθυντές του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος & της Βιβλιοθήκης Σεβαστιανός Ανδρεάδης και πολλοί άλλοι