Στον ξενώνα της Ελπίδας μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων

Διαποτισμένες από το πνεύμα των Χριστουγέννων, πιστές στον ανθρωπισμό, αλλά και στις προτεραιότητες, που έχει βάλλει για τον πλησίον μας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος – Πρόεδρος μας, στο ΚΕΣΟ και ταυτόχρονα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, επισκεφτήκαμε η γράφουσα(Μ. Πίνη) με την ιδιότητα μου, ως διευθύντρια του “Κέντρου Στήριξης Οικογένειας –Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών” μαζί με το μέλος του ΔΣ κα Σοφία Κώνστα Πέππα τον φίλο μας Άλεξ, που φιλοξενείται κατά το διάστημα των θεραπειών του, μαζί με την μητέρα του Άρτεμη στον Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ, για να τους ευχηθούμε εν όψη Χριστουγέννων.

Εκεί γνωρίσαμε και ένα άλλο κοριτσάκι την Κλ. που φιλοξενείται και αυτή μαζί με δεκάδες άλλα παιδιά, κατά το διάστημα των θεραπειών τους.
Τα συναισθήματα είναι δυνατά. Η ψυχή πονάει όταν βλέπει επίγειους αγγέλους με υπομονή και ωριμότητα, να δίνουν τους δικούς τους αγώνες για ζωή και για την βελτίωση της υγείας τους. Τους εναποθέσαμε την αγάπη μας. Αφήσαμε τα δώρα μας και τις ευχές μας, για Υγεία και Καλές Γιορτές.

Αποχωρώντας από τον χώρο του Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ, που ήταν ονειρικά στολισμένος, δίνοντας μια άλλη νότα αισιοδοξίας στην διαβίωση των παιδιών κατά την διάρκεια των θεραπειών τους, ευχηθήκαμε πίστη στον Θεό, Δύναμη & Υγεία για όλους μας.

ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 1

ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2

ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 3