Νέες συνεργασίες του ΚΕΣΟ με τη Τράπεζα Τροφίμων & διανομή υπό την επίβλεψη του Πρωτοσύγκελλου της ΙΑΑ

7.7.2017

Με τη σκέψη στραμμένη στις οικογένειες, που έχουν ανήλικα το ΚΕΣΟ, πραγματοποίησε μια ακόμη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε 180 οικογένειες και μάλιστα υπό την ευχάριστη  απρόσμενη επίβλεψη του Πρωτοσύγκελλου της ΙΑΑ π. Συμεών Βολιώτη και του πρώην μέλους του ΔΣ του ΚΕΣΟ  πρωτοπρεσβύτερου π. Χρήστου Βλάχου.

Η προμήθεια των ειδών πρώτης ανάγκης, προσήλθε, από την δρομολόγηση της συνεργασία, που ξεκίνησε το ΚΕΣΟ με την Τράπεζα Τροφίμων & το Ίδρυμα για την  Καταπολέμησης της Πείνας από την Δευτέρα 3.7.2017. Έτσι στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα πραγματοποιηθούν διαδοχικές-τμηματικές διανομές, προς τους ωφελούμενους του.

Είναι γνωστό ότι τόσο η Τράπεζα Τροφίμων, όσο και το ΚΕΣΟ είναι εταίροι από κοινού με άλλους φορείς, στην ίδια σύμπραξη του Ευρωπαϊκού Επιχειρησιακού Επισιτιστικού Προγράμματος(FEAD), γνωστού στη χώρα μας ως ΤΕΒΑ, στο οποίο τον συντονισμό έχει ο Δήμος Αθηναίων.

Ωστόσο δεν έτυχε οι δυο φορείς να συνεργαστούν απευθείας. Η απευθείας συνεργασία,  με την Διευθύντρια του ΚΕΣΟ, κα Μαίρη Πίνη προέκυψε με την διαμεσολάβηση του μέλους του ΔΣ του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της ΙΑΑ κας Ευγενίας Τσουμάνη με τον Πρόεδρο Τράπεζας Τροφίμων & του Ιδρύματος για την  Καταπολέμησης της Πείνας κ. Παναγή Βουρλούμη, δεδομένου ότι και οι δυο, είναι μελή της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΙΟΒΕ(Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών)

Τις προσέχεις ημέρες, το ΚΕΣΟ προς όλους τους ωφελούμενους του, θα διενεργήσει διανομή φρούτων σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, ενώ στο χώρο του “Κοινωνικού του Παντοπωλείου”(Αχαρνών 205) θα συνεχιστούν οι   προγραμματισμένες διανομές του ΤΕΒΑ, που πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων, ως επικεφαλής ανάλογης σύμπραξης, όπου συμμετέχει και το ΚΕΣΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 1

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 3

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 4

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 5

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 6

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 7

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+