Με υπομονή & προσευχή θα αντιμετωπίσουμε την ανείπωτη θλίψη για τα θύματα της φωτιάς 24.7.2018

Εσπερινός της Αγίας Άννας στο Ταύρο τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 24/7 υπό του Μητροπολίτου Κορωνίας  κ. Παντελεήμονα,  θαυμαστή του ΚΕΣΟ. Στο συγκεκριμένο  Ι.Ν. υπηρετεί και ο αναπληρωτής ταμίας του Δ.Σ. του ΚΕΣΟ Πρωτοπρεσβύτερος π.  Σπυρ. Οικονομίδης, ενώ μέσα στο εκκλησιαστικό συμβούλιο  υπηρετεί  μια εκ των διδασκουσών  της κοπτικής – ραπτικής  και δωρήτρια του Ιερού Ναού της Αγίας Άννας  κα Δάφνη Σιαμπλή.

Στο τέλος του εορταστικού εσπερινού,  ο Μητροπολίτης Κορωνίας  κ. Παντελεήμονας  αναφέρθηκε στο μήνυμα της εορτής και το συσχέτισε με τα τραγικά γεγονότα και την απώλεια τόσων ζωών στην Αν. Αττική ενηλίκων και κυρίως παιδιών.

Η  Άγια Άννα οπλίστηκε με υπομονή και στις προσευχές της κάλεσε τον Θεό να της δώσει ένα παιδί. Και Εκείνος,  σε μεγάλη ηλικία, της έδωσε την Μητέρα του Χριστού. Την πηγή της ζωής.  Άρα η «Υπομονή, η  Ανοχή & η Δύναμη είναι τα  μήνυμα της Αγ. Άννας, που θα πρέπει να μας συντροφεύουν ώστε να αντιμετωπίσουμε την θλίψη που βαραίνει την ψυχή να με αφορμή τα τελευταία γεγονότα».

Στον εσπερινό συμμετείχαν στελέχη της ΤΑ και η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη.