Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο

Στον Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ όπου φιλοξενούνται παιδιά της  περιφέρειας,  τα οποία, παλεύουν να σκοτώσουν το παιδικό καρκίνο,  που τρώει το κορμί τους,   βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου του Λαζάρου(31/3),  η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα  Μαίρη Πίνη και το μέλος του ΔΣ του ΚΕΣΟ κα Σοφία Κώνστα Πέππα.

Η ημέρα ήταν σημαδιακή. Διότι συμβολίζει την νίκη της ζωής επί του θανάτου. Με αυτό το πνεύμα οι εκπρόσωποι του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας(ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών(ΙΑΑ) για πολλοστή φορά, μετά από απόφαση του ΔΣ,  προσέτρεξαν εν όψη Πάσχα στα παιδιά και τις μητέρες τους, για να τις/τα στηρίξουν υλικά και να τις/τα τονώσουν ηθικά και ψυχικά, ώστε να πάρουν δυνάμεις.

Εκτός από την επισιτιστική βοήθεια και βασικά είδης πρώτης ανάγκης και καθαριότητας προσφέραμε Πασχαλινά δώρα, λαμπάδες και επιτραπέζια παιχνίδια ώστε να δαπανούν μαζί με τους φίλους τους, τον χρόνο  στο Ξενώνα ανώδυνα.

Το ΚΕΣΟ το έχει αποδείξει και άλλες φορές, ότι  έχει την διάθεση και την πρόθεση να στηρίξει οικογένειες, που φιλοξενούνται τόσο στον Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ  όπως εκείνη Α.Κ. την οποία στηρίζουμε τα δυο τελευταία χρόνια, αλλά και στη ΦΛΟΓΑ, αν μας ζητηθεί από την πρόεδρο του κα Μαρία Τρυφωνίδη

Τα συναισθήματα από την επίσκεψη στην ΕΛΠΙΔΑ ήταν αλληλοσυγκρουόμενα για όλα εκείνα τα παιδιά, που βλέπουν την Άνοιξη να έρχεται, άλλοτε ματωμένη και άλλοτε με πατερίτσες. Ευχηθήκαμε Καλή Δύναμη & Ανάσταση & αποχωρήσαμε.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑ 1

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑ 2

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑ 3

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑ 4

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑ 5