Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Αντάμωμα Χορευτικών Συγκροτημάτων στα Οινόφυτα

Το 2ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών, που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά φέτος  το Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, όχι μόνο προσέφερε μια καταπληκτική βραδιά, σε όσους το παρακολούθησαν, στο Ανοικτό Θέατρο Οινοφύτων,  χωρητικότητας εκατοντάδων ανθρώπων, αλλά τείνει να εξεληχθεί σε  Πανελλαδικός θεσμός, δεδομένου ότι συμμετείχαν συγκροτήματα, εκτός της περιοχής της Βοιωτίας, των ορίων της Αττικής, αλλά και των ορίων της Στερεάς Ελλάδας.

Το θετικό αυτό αποτέλεσμα πιστώνεται στην δραστηριότητα της Υπεύθυνης του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων κας Σοφίας  Λιάπη. Τους δεκάδες χορευτές  από κάθε συγκρότημα, συνόδευσε η Ορχήστρα Κανών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  υπό την Διεύθυνση του κ. Γιώργου Δέμελη ο οποίος έπαιξε και κανονάκι.

Χορευτές και μουσικοί ταξίδεψαν  και ενθουσίασαν σε ήχους και χορούς της Μακεδονίας, της Σάμου, της Μικράς Ασίας και της Θεσσαλίας

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος, ο σεβασμιώυατος επιχώριος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο  σεβ. Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο Θεοφ. Επίσκοπος Θεσπιών &. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ.  Συμεών, ο Διευθυντής  των Οικονομικών Υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής κ. Ηλίας Κουρεντής, οι Τοπικές Αρχές και πλήθος κόσμου.

 Το ΚΕΣΟ συμμετείχε με τετραμελή αντιπροσωπεία που αποτελείτο από την Διευθύντρια κα Μαίρη Πίνη,  το μέλος του ΔΣ κα Σοφία Κώνστα – Πέππα και τις συνεργάτιδες κα Νατάσα Βητοπούλου & Χριστίνα  Γρηγοριάδη