Η 19η Ιουνίου Ημέρα Εξετάσεων στο ΚΕΣΟ

Από τις 9 το πρωϊ  της 19ης Ιουνίου οι μαθήτριες των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ, αλλά και οι αντίστοιχες καθηγήτριες  Μάγδα Σωτηριάδου, Ζωή Σαχσανίδου & Κατερίνα Αράπογλου των αντίστοιχων τμημάτων «Μανικιούρ –Πεντικιούρ» «Μανικιούρ –Πεντικιούρ & Ονυχοπλαστικής» και «Μακιγιάζ» ήταν στη θέση τους, αφού θα έρχονταν από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων καθηγήτριες των Τμημάτων Κοσμετολογίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης να εξετάσουν τις μαθήτριες για το τι έμαθαν, αλλά και τις καθηγήτριες  τι τους δίδαξαν.

Οι κυρίες Κυριακή Φίλιππα και Μαρία Βουλισμά ξεκίνησαν την εξέταση στις 9.30. π.μ και τελείωσαν στη 1.30μμ.

Εξετάστηκαν όλες ανά ζευγάρια και το αποτέλεσμα ήταν θετικό, αφού όχι μόνο πέρασαν τις εξετάσεις και θα λάβουν την 26η Ιουνίου κατά την τελετή αποφοίτησης την πολυπόθητη  βεβαίωση, αλλά  οι εξετάστριες της Σιβιτανιδείου εντυπωσιάστηκαν από την πολύ καλή δουλεία, που γίνεται στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ.

     Έτσι η αδρεναλίνη έπεσε. Την αγωνία διαδέχτηκε η ανακούφιση. Τα πινέλα, τα μολύβια, τα ψαλίδια, οι λίμες πήραν τον δρόμο της αποστείρωσης στους κλιβάνους. Χαρά όλων μας στο ΚΕΣΟ είναι ότι πολλά από τα κορίτσια μας ήδη ασκούν τις δεξιότητες που έμαθαν.