Μάρτιος 2018. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πασχαλινή Διανομή του ΚΕΣΟ

Μια ακόμη διανομή πραγματοποίησε με επιτυχία το ΚΕΣΟ  εν όψη Πάσχα. Από την διανομή ωφελήθηκαν 550 οικογένειες, που έχουν ανώτατο εισόδημα μέχρι 12000 ευρώ το χρόνο. Όλες αυτές οι οικογένειες δεν είναι λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ούτε υλική βοήθεια από άλλους φορείς.

Η ασήκωτη σακούλα του ΚΕΣΟ, περιελάμβανε βασικά είδη διατροφής:  όπως Εxtra Παρθένο Ελαιόλαδο της Εταιρείας Nutria με έδρα τον Αγ. Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, Ζυμαρικά προσφορά των Εταιρειών «Misco Barilla ΑΒΕΕ Τροφίμων», ζάχαρη η οποία η μίση ήταν προσφορά από τα «Super market Σκλαβενίτης», η άλλη μίση καθώς και το γάλα ήταν προσφορά της «Εταιρείας ΑΜΑΝΤΑ ΑΕ», αβγά φρέσκα προσφορά των εταιρειών «Νοματαίος & Σία ΕΕ Ελληνικά Αβγά» και «Ευρωπτηνοτροφική Κορίνθου Α.Ε», αρτοσκευάσματα από την Εταιρεία «Κ.Καραμαλέγκος  Α.Ε» 550 φρέσκα κοτόπουλα από την Εταιρεία «Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος Α.Ε», αλεύρι &  παστά ντομάτας προσφορά της Τράπεζας Τροφίμων, ρύζι και όσπρια της Εταιρείας 3Α προσφορά χρυσής χορηγού και συμπαραστάτη του ΚΕΣΟ. Πρόκειται για μια κύρια του  κόσμου των επιχειρήσεων, η οποία εδώ και χρόνια, είναι αρωγός των φιλανθρωπικών μας δράσεων και των διανομών μας. Επιχειρηματίας η ιδία, αλλά και ο σύζυγος της. Δρουν αθόρυβα με πνεύμα φιλανθρωπίας

Επιπρόσθετα η τσάντα των ωφελουμένων περιελάμβανε,  δυο τύπους από οδοντόκρεμες για ενήλικες και για παιδιά, βιταμίνες με συστατικό Ω-3 προσφορά Εισαγωγικής Εταιρείας. Στους μικρούς μας φίλους, προσφέραμε ζαχαρωτά και τσίχλες.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο Κοινωνικό Παντοπωλείο μας, το οποίο εδώ και χρόνια,  το ΚΕΣΟ συντηρεί στην Αχαρνών 205 με τις δίκες του δυνάμεις,  χωρίς να έχει λάβει καμία κρατική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση, ούτε κονδύλια από το ΕΣΠΑ.

Ξεκίνησε στις 11το πρωί, δεδομένου ότι πολλά φρέσκα προϊόντα έφτασαν  λίγο πριν την καθορισμένη ώρα της διανομής και ολοκληρώθηκε στις 430μμ

Ωστόσο οι φιλανθρωπικές δράσεις του ΚΕΣΟ  δεν θα σταματήσουν εδώ. Θα συνεχιστούν μέχρι την Μ. Τρίτη τελευταία εργάσιμη ήμερα αυτής της περιόδου.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΣΟ 1

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΣΟ 2

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΣΟ 3

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΣΟ 4

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΣΟ 5

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΣΟ 6

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΣΟ 7

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΣΟ 8

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΣΟ 9