Επαναληπτικός Εμβολιασμός στα παιδιά ωφελουμένων οικογενειών του ΚΕΣΟ

Έλεγξαν εξασφάλισαν τα εμβόλια και επέστρεψαν. Έτσι θα μπορούσε κωδικοποιημένα να δοθεί το στίγμα του κλιμάκιου των Παιδιάτρων και των Υγειονομικών του Κεντρικού Τομέα Αττικής, συνεργατών κατά την τελευταία διετία του Κέντρου Στήριξης Οικογενείας –Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι παιδίατροι του κλιμακίου υπό τις κυρίες Δήμητρα Παπαδημητρίου και Τζούλια Σιμωνέτου, -από κοινού με τις αρωγούς νοσηλεύτριες  της υπηρεσίας τους,  αλλά και με την βοήθεια των στελεχών της  κοινωνικής υπηρεσίας του ΚΕΣΟ κυριών Πόπης Ζούλια και Βάσως Ψαρέλη, μετά τον εμβολιαστικό έλεγχο,  που πραγματοποίησαν  την Πέμπτη 25/1 σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών,  προστατευόμενων του ΚΕΣΟ -επέστρεψαν την Παρασκευή 2/2   μετά την ΔΩΡΕΑΝ εξασφάλιση των επαναληπτικών δόσεων,  από το υπουργείο  Υγείας  τα εμβόλια  της  ιλαράς, της φυματίωσης της ηπατίτιδας, κλπ  και πραγματοποίησαν τον εμβολιασμό των 16 μικρών μας φιλών βοηθώντας τις οικογένειες τους.

Ο επαναληπτικός εμβολιασμός έτυχε να συμπέσει με την  2α Φεβρουαρίου Ήμερα, που η Εκκλησία μας, γιορτάζει την Υπαπαντή του Κυρίου και θεωρείται εκκλησιαστικά ότι είναι η Ήμερα της Οικογένειας. Έτσι και εμείς στο ΚΕΣΟ συνδράμαμε με τον καλλίτερο τρόπο στις ωφελούμενες οικογένειες μας.

Τέλος, θα ήταν παράληψη, να μην ευχαριστήσουμε από την επίσημη ιστοσελίδα του ΚΕΣΟ τον Διευθυντή της Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Ιωάννη Κλεινάκη, τις παιδιάτρους και τις επισκέπτριες Υγείας της ίδιας υπηρεσίας τις οποίες θεωρούμε συνεργάτιδες μας.

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΣΟ 8

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΣΟ 9

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΣΟ 5

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΣΟ 1

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΣΟ 4

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΣΟ 3

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΣΟ 6

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΣΟ 2

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΣΟ 7