Δυναμική παρουσία του ΚΕΣΟ στη κοπή της πίτας της ΙΑΑ 31.12.2018

Φωτο: Χρ. Μπόνης & ΚΕΣΟ

Η πρώτη βασιλόπιτα της χώρας με πολλές ευλογίες και ευχές κόπηκε σήμερα αρχικά στη Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και ακολούθως στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, στην οποία ανήκει το ΚΕΣΟ, ως ένα από τα Εκκλησιαστικά της, Ιδρύματα.

Και φυσικά είμαστε όλοι εκεί. Και φέτος ο κόσμος πολύς, που έσπευσε να λάβει ευλογία και να ανταλλάξει ευχές με τον Αρχιεπίσκοπο, τον Πρωτοσύγκελο – Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, τους άλλους αρχιερείς, τους εργαζόμενους της Αρχιεπισκοπής και των Ιδρυμάτων, αλλά και τους πολιτικούς. 
Από το ΚΕΣΟ,παραβρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ: π. Σπυρίδων Οικονομίδης και οι κυρίες Ευγενία Τσουμάνη, Έφη Μπέκου, Μάρθα Σαμαρά, Σοφία Κώνστα- Πέππα, η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Επιστάτης κ. Νίκος Σοφιανίδης και ρυθμιστής αποθήκης κ. Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης, καθώς και η ευπρεπίστρια κα Αθηνά Χολίδου. 
Επίσης κοντά στην ομάδα μας ήταν η Περιφερειακή Σύμβουλος & Γραμματέας Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κα Φωτεινή Βρύνα, η οποία έχει βοηθήσει πολλαπλώς το ΚΕΣΟ με διάφορες χορηγίες και κινήσεις. 

Ακόμα στην ομάδα του ΚΕΣΟ συμπεριλαμβάνονταν και ο αν. καθηγητής Γυναικολογίας Μαιευτικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών (Γ΄ Γυναικολογική Κλινική που εδρεύει στο Αττικό Νοσοκομείο) κ. Νίκος Βραχνής, ο οποίος τόσο από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και τώρα μέσα από το Αττικό Νοσοκομείο, συνεχίζει να προσφέρει την βοήθεια του στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Και φυσικά υπήρξε οικογενειακή φωτογραφία, αλλά στο τέλος λόγο των υποχρεώσεων της ημέρας χάσαμε τον π. Σπυρίδωνα Οικονομίδη και τις κυρίες Ευγενία Τσουμάνη, Έφη Μπέκου, καθώς και την Περιφερειακή Σύμβουλο & Γραμματέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κα Φωτεινή Βρύνα, αλλά κερδίσαμε στο πλάνο, τον βουλευτή και φίλο του ΚΕΣΟ κ. Γιώργο Κουμουτσάκο.