Διανομή σε φρούτα & γάλα

27.7.2017

Γάλα, βρεφικά είδη και αρίστης ποιότητας ροδάκινα και βανίλιες, μοίρασε χθες το ΚΕΣΟ σε 1000 οικογένειες ωφελούμενων, καταγεγραμμένων σε αυτό. Μεταξύ των κερδισμένων, ήταν και κάποιες οικογενείες, που έχουν ενταθεί στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Επίσης ωφελήθηκαν Ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών(ΙΑΑ), οι κατασκηνώσεις αυτής, γηροκομεία, το Άσυλο Ανιάτων, οι μικροί μας Φίλοι στο Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, τα παιδιά, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, καθώς και το Δρομοκαϊτειο.

Η διανομή, διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε απο την Διεύθυνση του ΚΕΣΟ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, εν όψη του καλοκαιριού.  Σε κάθε οικογένεια μοιραστήκαν από 10 κιλά φρούτων από το κάθε είδος. Συνολικά, διανεμήθηκαν 46 τόνοι φρούτων.

H ενημέρωση των ωφελούμενων για την ημέρα, την ώρα και το σημείο παραλαβής, έγινε τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν την καθορισμένη ημέρα διανομής μέσω γραπτού μηνύματος sms που στέλνεται στο κινητό τους.

Η προσπάθεια στέφτηκε με απόλυτη τάξη και ευπρέπεια, παρά το γεγονός ότι παρόντες ήταν άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμωνα.

Τον χώρο διανομής επισκέφτηκε και επέβλεψε ο Διευθυντής των οικονομικών Υπηρεσιών της ΙΑΑ κ. Ηλίας Κουρεντής και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεγαρέων κα Ελένη Ρήγα.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΑ ΓΑΛΑ ΚΕΣΟ 1

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΑ ΓΑΛΑ ΚΕΣΟ 2

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΑ ΓΑΛΑ ΚΕΣΟ 5

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΑ ΓΑΛΑ ΚΕΣΟ 4

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΑ ΓΑΛΑ ΚΕΣΟ 3