Αθόρυβη συμπόρευση με φτωχές ενορίες της ΙΑΑ

Μια ακόμη επιθυμία του αναπληρωτή προέδρου του ΚΕΣΟ  και ταυτόχρονα Γενικού Διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος Θεοφιλέστατου Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου, εκπληρώθηκε  την Τετάρτη 28/3 από το ΚΕΣΟ, παρά την απουσία της Διευθύντριας κας Μαίρης Πίνη, αλλά και του αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ του ΚΕΣΟ κας Μάρθας Σαμαρά  στο Γύθειο  για την ενθρόνιση  του νέου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Η επιθυμία  του Επισκόπου Φαναρίου  & αναπληρωτή προέδρου του ΚΕΣΟ κ. Αγαθάγγελου, αφορούσε  τη συμπαράσταση σε ιερείς  κυρίως φτωχών ενοριών της Αθήνας, αναφορικά με την  ενίσχυση του φιλανθρωπικού τους έργου τους,  εν όψη Πάσχα, ως επιβράβευση της αγωνίας  τους για να ανταποκριθούν στις  απαιτήσεις των ημερών.  Έτσι η γραμματέας του ΚΕΣΟ κα Μαρία Νικολάου Καραποστόλη και η Κοινωνική υπηρεσία  και με την εποπτεία της Διευθύντριας του ΚΕΣΟ, μερίμνησαν να μοιραστουν κοτόπουλα: στην Ενορία του Αγ, Σάββα στον Ελαιώνα, στις ενορίες της Αγ, Άννας και Εσταυρωμένου στο Ταύρο, στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης και στην Ζωοδόχο Πηγή Πατησιών.

Για την διανομή επιστρατεύτηκαν οι εθελοντές του ΚΕΣΟ Νίκος Σοφιανίδης, Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης και Νατάσα Βητοπούλου, υπό τον συντονισμό του μέλους του ΔΣ του ΚΕΣΟ κας Σοφίας Κώνστα-Πέππα.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΤΟΠΟΤΛΑ ΕΝΟΡΙΕΣ ΙΑΑ 1

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΤΟΠΟΤΛΑ ΕΝΟΡΙΕΣ ΙΑΑ 2

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΤΟΠΟΤΛΑ ΕΝΟΡΙΕΣ ΙΑΑ 3

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΤΟΠΟΤΛΑ ΕΝΟΡΙΕΣ ΙΑΑ 4

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΤΟΠΟΤΛΑ ΕΝΟΡΙΕΣ ΙΑΑ 5

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΤΟΠΟΤΛΑ ΕΝΟΡΙΕΣ ΙΑΑ 6