Ένα απόγευμα με τους φίλους μας στο ξενώνα της Ελπίδας

Μια ακόμη επίσκεψη πραγματοποιησε το Κέντρο μας δια της κας Μαιρης Πινη Δ/ντριας του ΚΕ.Σ.Ο. και της κας Σοφίας Κωνστα – Πεππα Μέλος του ΔΣ του, στον Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ στην προσπάθεια στήριξης και συμπαράστασης του μικρού φίλου και αγωνιστη Αλ. και της μητέρας του, συνοδοιπορο στη συνεχή πάλη του για   τη ζωή.

Εκεί, μας γνωστοποιηθηκε η μετάβαση του φίλου μας στην πόλη της Δ. Ελλάδας όπου φοιτα, για να δώσει τις προαγωγικες του εξετασεις. Μας εντυπωσιασε η δύναμη και η δίψα του για μάθηση η οποία δεν σταματά, μολονότι βαδίζει αγογγυστα τον Γολγοθα του.

Στις εξετάσεις λοιπόν αυτές διεπρεψε, ενώ σας θυμίζουμε ότι πέρσι κέρδισε και βραβείο  της Μαθηματικης Εταιρίας επιπέδου Δημοτικού.

Από σήμερα ξεκινά κάτι πάλι ο αγώνας δρόμου στη μάχη της ζωής.

Αυτό που φαίνεται περισσότερο εντυπωσιακό και ενθαρρυντικο σε όλους μας, είναι η δύναμη ψυχής  και το κουράγιο που μεταδίδουν μεταξύ τους αλλά και προς τους γονείς τους.

Δεν χάνουν την ελπίδα και την πίστη τους αν και ένα εξ’ αυτών έχασε πρόσφατα το πόδι του λόγω της ασθένειας του, και συνεχίζουν τον αγώνα διασκεδαζοντας όπως όλος ο κόσμος με το Μουντιαλ και τις επιδόσεις του… Μεσι.