Ένα ακόμα έργο ζωής & όραμα του Αρχιεπισκόπου παραδόθηκε την 4η Ιουνίου στη κοινωνία

Σε δυο νέες μονάδες για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αθανάσιος Μαρτίνος 1 & 2», του Ιδρύματος Περίθαλψης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τελέστηκαν το απόγευμα της 4ης Ιουνίου, τα εγκαίνια παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου,  και του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, στον Βαρνάβα Αττικής.

Και φυσικά ήταν και πολλοί άλλοι εκεί όπως οι χορηγοί. Μάλιστα ο βασικότερος εξ αυτών έδωσε & το όνομα του στις μονάδες της Στέγης.

Ακόμα παραβρέθηκαν  οι υπουργοί: κα  Θεανώ. Φωτίου και ο κ. Χρ. Σπρίντζης,  ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης, βουλευτές, πολιτευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη, μητροπολίτες, ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Σπ. Κοκκινάκης, η Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης Πρόνοιας της Περιφερείας Αττικής κα Δέσποινα Χατζόγλου και ο προϊστάμενος της ίδιας υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Πανοσκάλτσης, στελέχη των Υπηρεσιών της Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με προεξέχοντες τον Πρωτοσύγκελλο –  Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών τον Διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ηλ. Κουρεντής, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θεοδ. Χαμάλη με τους συνεργάτες μηχανικούς Ν. Δικαιάκο & Πετ. Κριεμάδη, που το δημιούργησαν και είχαν την επιστασία του έργου, ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος  κ. Αλέξανδρο Κατσιάρας. Ο Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Μακαριωτάτου  κ. Ι. Τσούρας. Και φυσικά ο προϊστάμενος όλων των Στεγών Περίθαλψης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ» π. Νικόδημος Φαρμάκης

Δυναμική παρουσία είχε και το ΚΕΣΟ. Συμμετείχαν η Διευθύντρια κα Μαίρη Πίνη, τα μέλη του ΔΣ του ΚΕΣΟ κα Έφη Μπέκου (η οποία παράλληλα είναι & Τομεάρχης Πρόνοιας του ΚΙΝΑΛ και στα εγκαίνια εκπροσώπησε την κα Φώφη Γεννηματά), η κα Σοφία Κώνστα- Πέππα και η συνεργάτης του ΚΕΣΟ κα Νατάσα Βητοπούλου.