Ένας φίλος & συνάδελφος από τα παλιά υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Υπεύθυνος στο Γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού ανέλαβε(στις 12/8) ο  διαπρεπείς  πολιτικός συντάκτης κ. Δημήτρης Τσιόδρας συνάδελφος, πάνω από μια δεκαετία από το Εκδοτικό Συγκρότημα της  «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» όπου κατείχε τη θέση του αρχισυντάκτη του πολιτικού τμήματος στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», καθώς  και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega όπου ο εκδότης της «Ε» συμμετείχε στο μετοχικό του κεφάλαιο

   Ο συνεπής και ευγενικός Δημήτρης,  Αρκάς στην καταγωγή, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Καποδιστριακό και έκανε μεταπτυχιακά (ΜΑ) στις Διεθνείς Σχέσεις στο Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University, στις ΗΠΑ. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό course με θέμα «Sociology of Mass Media and Popular Culture» στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Τον Νοέμβριο του 2011 ανέλαβε διευθυντής στο Γραφείου Τύπου του τότε πρωθυπουργού  Λουκά Παπαδήμου  κατά τη συγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ .-ΛΑΟΣ). Ακολούθως στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Παναγιώτη Πικραμμένου μεταξύ των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αμέσως μετά, έχοντας κλείσει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ  επιστρέφει και πάλι στη δημοσιογραφία, εργαζόμενος ως πολιτικός σχολιαστής και αρθρογράφος στον ΣΚΑΪ και την «Καθημερινή».

Το 2015 αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού συνεργαζόμενος με τον άλλο συνάδελφο Σταύρο Θεοδωράκη. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών, αλλά δεν  εξελέγει για μικρό αριθμό ψήφων.

Στο διάστημα αυτό, ο Δημήτρης  είχε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις συνεργασίας ,ε τον Πρωτοσύγκελλο  της ΙΑΑ Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών και είχε επισκεφτεί τα Γραφεία  και τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ. Μάλιστα  τα εργαστήρια τα είχε χαρακτηρίσει ως μια «όαση δημιουργίας στην καρδιά της Αθήνας». Και φυσικά συμμετείχε από κοινού με την σύζυγο του στον φετινό εορτασμό της «Γιορτής της Μητέρας», που διοργάνωσε το ΚΕΣΟ  στο Οικοτροφείο της Αγίας Βαρβάρας.